Uitslag: Vaiana bioscoopkaartjes en goodies

Vaiana

Sinterklaas is het land alweer uit, maar hij is vergeten om twee cadeautjes af te geven. Deze staan namelijk nog steeds hier. De Sint heeft ons opgebeld vanuit de boot naar Spanje en ons verteld voor welke twee personen deze pakjes bedoeld zijn.

Begin december verscheen op onze website een prijsvraag waarin jij bioscoopkaartjes en goodies kon winnen voor de nieuwste Disney film: Vaiana. Vandaag maken wij bekend welke twee gelukkige deze prijzen in ontvangst mogen nemen. Zit je klaar?

Wij hebben de winnaars gekozen door middel van een Random Number Generator. De uitkomst van als volgt: Indrid Van Duijl-van Den Akker en Davina Sleijpen kwamen hier uit naar voren. Jullie hebben beide één Vaiana prijzen-pakket gewonnen. Alsnog een fijne pakjesavond!

Het enige wat je nog moet doen om je prijs in ontvangst te kunnen nemen is het volgende: Stuur ons een e-mailtje met jouw adresgegevens naar het volgende e-mail adres: info@inthegame.nl. Wij zullen er vervolgens voor zorgen dat de prijs jouw kant om komt.

Niets gewonnen? Niet getreurd, later vandaag zal er een te gekke actie op de website verschijnen. Houd de website goed in de gaten! Bedankt voor het mee-spelen! 

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek