Uitslag: vrijkaartjes 13 Hours

13 hours

Wij hopen dat iedereen is bijgekomen van de carnaval, mocht je nog niet klaar zijn met feesten dan hoop ik niet dat jij de winnaar bent van deze prijsvraag en de uitslag hebt gemist want we hebben een verassing voor alle winnaars! 

Huh? Een verassing? Jawel! In de prijsvraag hebben wij vermeld dat degene met het mooiste antwoord een exemplaar van het boek er bij zou krijgen. De film is op dat boek gebaseerd dus vonden wij het wel leuk om die er als bonus bij te plakken. Echter zal degene met het mooiste antwoord het boek er niet bij krijgen, want we gaan gewoon alle drie de winnaars het boek er bij doen!

Hou je niet van lezen? Geef je het boek lekker aan je moeder, aan je vriendin of aan de hond zodat jij samen met een goede vriend deze film kunt gaan bekijken. Om julie niet langer in spanning te houden zal ik de winnaars maar bekend gaan maken:

“Als ik daar stond? Omg … ik zou een hoekje opzoeken en heel hard gaan huilen. Mij niet gezien daar :P” -Pascal

“Ik hoop dat ik hetzelfde zou reageren als de soldaten. Ik verwacht ook wel van een militair dat hij zichzelf opgeeft voor burgers, maar op het moment zelf moet je er wel staan.” – nikkipooh5

“Heel eerlijk? Ik zou vluchten of in een hoekje kruipen. Deze gasten zijn echt helden!” – Maikel Frijters

Zie jij jouw quote en naam hierboven staan? Dan ben jij een van de drie gelukkige winnaars die het boek en de twee vrijkaartjes voor 13 Hours in ontvangst mag nemen. Het enige wat je hier nog voor moet doen is een e-mailtje sturen naar info@inthegame.nl, met daarin jouw adresgegevens. Wij zullen er vervolgens voor zorgen dat de prijsjes bij jou in de brievenbus terecht komen!

Veel kijk en leesplezier!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek