Uitslag: Vrijkaartjes en goodies Ride Along 2

Ride Along 2

Vandaag is de dag dat Ride Along 2 is uitgekomen in de Nederlandse bioscopen, zoals jullie allemaal al wisten hebben wij hier een leuke prijsvraag omheen gezet zodat jij samen met iemand anders in stijl Along naar de bios kunt Riden.

Wie het eerste deel nog niet heeft gezien moet zich even diep gaan schamen voordat ze de uitslag gaan lezen. Je kunt natuurlijk niet naar deel 2 gaan kijken wanneer je het eerste deel nog niet hebt bekeken. Heb je het eerste deel wel gezien? Laat dan even weten wat jij er van vond in de reacties. In de prijsvraag vroegen wij jou waar jij je op zou focussen als jij een agent mocht zijn. Dit gaven de winnaars als antwoord:

“Ik zou me focussen op de echte zakken, en niet meer aandacht besteden op de ‘onzin zakken’. ” – davinaa

“Ik zou gewoon kijken hoe ik zelf zo veel mogelijk coke and stacks kan meesmokkelen ;)” – AfterMath

“ik zou me vooral richten op zaken met geweld, want geweld kan iemands leven voorgoed veranderen en zorgt daarnaast voor veel angst in een samenleving!” – Jo van den Broek

Dus zie jij jouw naam en quote hierboven staan, dan betekent dit dat jij de winnaar bent van twee bioscoopkaartjes van Ride Along 2. Daarnaast krijg je er ook nog een mooi t-shirtje en een beanie bij!

Om jouw prijs in ontvangst te nemen wil ik jullie even vragen om een e-mailtje met jullie adresgegevens te sturen naar info@inthegame.nl. Vervolgens zullen wij er voor zorgen dat de prijsjes bij jullie terecht komen! Laat na afloop even aan ons weten wat jij van de film vond!

Heb je niets gewonnen? Niet getreurd! Er zullen nog een hele hoop prijsvragen volgen op onze website en sinds kort ook op ons stream-kanaal. Sterker nog: je maakt nu kans op vrijkaartjes voor de film 13 hours, als klap op de vuurpijl doen we het boek waar de film op gebaseerd is ook de deur uit.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek