Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  14 uur ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  2 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  3 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  3 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  5 dagen ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  5 dagen ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  6 dagen ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Uitslag: Vrijkaartjes + goodies Zoolander 2

Zoolander 2 AFBEELDING

Alweer een prijsvraag ten einde, dat betekend dus dat er weer goed nieuws uit komt rollen. Tenminste voor drie personen wel. Voor de niet gelukkige is er ook wel goed nieuws, want er komt namelijk een nieuwe prijsvraag online. Wanneer? Vandaag! Goed blijven lezen dus op deze glorieuze dinsdag.

Zoolander 2, een film waar Justin Bieber in voor komt, misschien is dit de reden waarom we er toilettasjes bij doen. Misschien ook niet, want wij vroegen namelijk aan jullie waarom jullie die toilettas eigenlijk wilde winnen. Dit waren de reden volgens de volgende drie winnaars:

Zodat ik me na de film lekker kan opfrissen, dit vind ik altijd fijn na een Bioscoop bezoek. Een lekkere warme douche/bad.. En daarbij kan deze toilettas mij goed op weg helpen. – Davinaa

Zodat ik eindelijk een toilettas heb, en ik niet meer iedere ochtend hoef te rommelen in de la, maar alles gemakkelijk uit mijn georganiseerde toilettas kan pakken :)! – Laura Kolthof

Zodat al mijn make-up spullen niet meer door mijn (sport)tas slingeren en ze netjes in een toillettasje zitten. En ik ze dus ook in 1x over kan doen van sporttas naar gewone tas en omgekeerd – Cobi

Zie jij jouw quote en naam hierboven? Dan heb jij twee vrijkaartjes en een toilettas gewonnen. Gefeliciteerd! Het enige wat je nu nog moet doen is een e-mailtje sturen naar info@inthegame.nl met daarin jullie adresgegevens zodat we er voor kunnen zorgen dat de prijsjes bij jullie aankomen.

Heb je niets gewonnen? Niet getreurd, er zullen nog heel veel prijsvragen volgen op onze website. Sterker nog: er zal vandaag nog een online komen! Houd de website dus goed in de gaten. Wil je nog meer kans maken op prijzen? bezoek dan ook eens onze Stream. Hier geven wij ook regelmatig leuke games en goodies weg!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek

Recent online

Profielfoto van Zeettoxype
Profielfoto van Darkness
Profielfoto van Goof001
Profielfoto van dglavimans
Profielfoto van Azari
Profielfoto van Peter Ernster
Profielfoto van Helldon
Profielfoto van remcob93