Uitslag: Warcraft bioscoopkaartjes en T-Shirt

Warcraft header

Vandaag zijn wij aanwezig bij de première van Warcraft: The Beginning, maar daarnaast gaan wij ook twee andere blij maken met kaartjes en T-Shirts van deze film! In de prijsvraag moesten jullie één kant kiezen, namelijk de Horde of de Alliance. Nu gaan we eens kijken wie er van jullie gewonnen heeft!

Een eeuwig gevecht die geen einde kent, de Horde VS de Alliance. Al meer dan 10 jaar is het een strijd zonder finish line in World of Warcraft, maar ook in de comments is het er goed aan toe gegaan. Het is al gebleken dat de gnomes niet de meest favoriete characters zijn in de game. Daarentegen zijn kleine snotneuzen aan de Horde kant ook niet veel beter. Misschien allemaal even terugsturen naar dat ontplofte kratereilandje van ze?

We zullen zien hoe Vol’jin en zijn bende van ellende de boel gaat aanpakken in Legion, wat de Alliance hierop terug te zeggen heeft, en natuurlijk wat onze grote man heeft “prepared” voor ons, maar eerst genieten van Warcraft: The Beginning!

Aan de kant van de Horde heeft gewonnen:

Vanessa!

“Niet moeilijk! Ik ga voor Horde ofc! 😀 Heerlijk zo gemeen zijn 😛 Ben nooit anders geweest dus dit shirt zou echt super bij mij passen 😀 Fingers crossed! I Love World Of Warcraft <3”

Horde

Lok’Tar Ogar!

En aan de kant van de Alliance heeft gewonnen:

Anica Aarts!

“Ik kies voor Alliance… ben beetje van de oude stempel”

Alliance vlag

Gefeliciteerd beide! Jullie gaan in stijl naar de Warcraft Film toe! Maar eerst moeten jullie even een mailtje sturen met jullie adresgegevens naar info@inthegame.nl. Wij zullen er vervolgens voor zorgen dat de Postmaster de prijsjes en de Warforged T-shirts bij jullie gaat bezorgen. Je hebt tot 6 juni 12:00 om ons een mailtje te sturen! Daarna zullen wij ‘Greed’ rollen op de loot! Bedankt voor het meedoen allemaal!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek