Uitslag: Win 20 euro Kinguin tegoed!

Monopoly geld online

De winnaar is bekend van de prijsvraag waarin je twintig euro aan Kinguin tegoed kon winnen. Wij vroegen namelijk waar jij jouw tegoed aan zou uitgeven als je zou winnen.

Tot mijn verbazing heeft er niemand ingevuld dat zij hier van de nieuwe Call of Duty of Battlefield game willen pre-orderen, maar dat maakt ook helemaal niks uit. Want waar jij jouw geld aan spendeert is niet onze zaak, maar we waren wel benieuwd naar de interesses!

Nu heeft de winnaar wel gekozen voor een andere pre-order. Een pre-order voor een uitbreiding van een game die al heel erg lang met beide voeten op de grond blijft staan, welke andere game deze ook probeert om te duwen. Dan heb ik het natuurlijk over de pre-order van World of Warcraft: Legion. Jeltire heeft namelijk gewonnen!

Van harte gefeliciteerd, Jeltire. Het enige wat jij nu nog moet doen om de twintig euro op jouw account te ontvangen is ons een mailtje sturen naar info@inthegame.nl, met daarin het e-mailadres van jouw Kinguin account. Heb jij nog geen Kinguin account? Dan moet je deze hier eerst even als de bliksem aan gaan maken. Voor de rest zorgen wij!

Laat ons even weten als jij jouw tegoed er op hebt staan, en vervolgens wat je er mee hebt gedaan! Veel plezier ermee.

Heb jij niets gewonnen? Niet getreurd. Er zullen nog heel veel prijsvragen volgen op de website. Sterker nog.. Als je nu naar het gedeelte Prijsvragen gaat op de website zie je dat je kans kunt maken op de game RollerCoaster Tycoon World! Binnenkort hebben we ook weer een mooie film prijsvraag voor jullie in de aanbieding. Stay tuned!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek