Uitslag: Win Battlefield 4

Het nieuwe jaar is al ruim een week aan de gang en we hebben nu al genoeg redenen om het een topjaar te noemen. Wij hopen dat jullie allemaal hebben genoten van het geknal op oudjaars avond, want we gaan gewoon lekker verder met knallen! Niet met vuurwerk in de lucht, maar met geweren in de hand op Battlefield 4!

Tijd om weer een prijsje weg te geven! Het mooiste nieuws van alles is dat de winnaar van deze prijsvraag de game gelukkig niet alleen hoeft te spelen. Wij hebben binnen intheGame namelijk een aantal personen die ook graag een potje Battlefield spelen en daarom staat er aanstaande zondag om 20:00 ook een BF4 game avond gepland. Tijdens dit evenement gaan we met z’n allen de BF4 servers onveilig maken en zorgen dat dit een onvergetelijke avond gaat worden.

Hartelijk gefeliciteerd JKampmeijer, jij bent de winnaar van de Battlefield 4 PC Origin Key! Om jouw prijs in ontvangst te nemen moet je even een mailtje sturen naar info@inthegame.nl. Wij zullen jou dan de code toesturen waarna je direct aan de slag kunt met deze heerlijke shooter! Doe je zondag mee met onze Battlefield 4 game avond? Meld je dan aan op het forum als lid en bezoek het evenement topic om je in te schrijven voor de game avond! Hopelijk tot dan!

Heb je niets gewonnen dit keer? Niet getreurd! Er zullen nog heel veel prijsvragen volgen op onze website. Houd de frontpage dus goed in de gaten voor jouw dagelijkse portie nieuws, specials, prijsvragen en meer! 

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek