Uitslag: Win Fallout 4

Fallout 4

De Fallout 4 prijsvraag is afgelopen en wij hebben een winnaar! Deze bofkont mag de rest van de winter afscheid nemen van zijn of haar sociaal leven, slaapritme en alle doodgewone zaken in het dagelijks leven, want het is tijd voor Fallout 4!

Wat jij ook gaat doen in jouw eigen vault, als er maar een kopie van Fallout aanwezig is, dit versterkt het hele effect van een vault hebben uiteraard, of andersom? Maakt allemaal niets uit, vault of geen vault, de game is geweldig. Het zal daarom ook de nodige uren/dagen/weken/maanden uit je leven snoepen als je de game een goede kans geeft om jouw ziel over te nemen. Daarom heb je nu nog de kans om dit bericht te negeren bb70, jij bent namelijk de winnaar van deze prijsvraag!

Durf jij het aan om jezelf over te geven aan Fallout 4? Stuur dan een mailtje naar info@inthegame.nl, dan zorgen wij er voor dat jij jouw avontuur kan voortzetten in de Commonwealth!

Iedereen heel erg bedankt voor het meedoen aan deze prijsvraag, wij hebben genoten van de verschillende creatieve reacties! Heb je niet gewonnen? Helaas, maar niet getreurd. Er zullen nog heel veel prijsvragen volgen bij intheGame, rond de kerstperiode hebben wij namelijk een grote verassing in de planning staan! houdt de website dus goed in de gaten! Mocht je Fallout toch graag willen spelen, dan kun je deze bij Kinguin een stuk goedkoper krijgen dan in de winkel!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek