Uitslag: Win God of War 3 Remastered PS4

gow-3-r-ps4

Er zijn alweer een aantal dagen verstreken maar nu wordt het tijd dat we de uitslag bekendmaken wie deze game gewonnen heeft. God of War 3 Remastered voor de PlayStation 4 is een game die je als PlayStation gamer gewoon in je collectie moet hebben.

God of War 3 Remastered heeft een aantal weken op de site gestaan en in die tijd heeft het 34 interessante reactie opgeleverd. Natuurlijk hadden we graag gezien dat er meer reactie gepost waren maar het vergroot de kans voor diegene die een reactie geplaatst hebben. Het is tijd om de winnaar bekend te maken van de game God of War 3 Remastered voor de PlayStation 4.
Als je hebt meegedaan willen wij je bedanken voor je deelname en wensen je veel plezier met uren maken zodra de game bij jouw op de deurmat valt. Gof of War 3 Remastered voor de PlayStation 4 zal na je email, die je moet sturen om je prijs in ontvangt te nemen, worden opgestuurd naar je huisadres. Geef via info@inthegame.nl je adresgegevens door en dan zorgen wij ervoor dat God of War 3 Remastered zo snel mogelijk bij je thuis komt. Gelukkig is dit niet de enige prijsvraag op intheGame.nl maar zullen we regelmatig letterlijk strooien met prijsvragen en leuke win-acties waaraan letterlijk iedereen aan kan meedoen. Blijf op de hoogte van het dagelijks nieuws wat er bij ons op de site gepubliceerd wordt. Ook nu staat er een aantal interessante prijsvragen op de site. Kijken, klikken en winnen, wie wil dat nou niet.

En de prijswinnaar van de game God of War 3 Remastered voor de PlayStation 4 is geworden.. Bryan Brandhorst. We zien je mailtje wel tegemoet komen, na ontvangst van je mailtje zullen wij je game binnen 48 uur naar je toesturen. Nogmaals veel plezier ermee!

Tags

Over: Helldon

Mijn naam is Iwan de Haan, eigenaar van intheGame en een zeer fanatieke gamer in hart en nieren. Al zolang ik kan herinneren ben ik al deel van de intheGame community. Daarvoor ook bij de grotere, betere community meegespeeld. Ook in de serieuzere, hogere gaming scene heb ik mijn knopjes mogen drukken.. Wil je meer informatie over mij weten, je kunt me dagelijks vinden bij ons op Discord!

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek