SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Destiny 2 – Worldwide Reveal Trailer

Uitslag: Win God of War 3 Remastered PS4

gow-3-r-ps4

Er zijn alweer een aantal dagen verstreken maar nu wordt het tijd dat we de uitslag bekendmaken wie deze game gewonnen heeft. God of War 3 Remastered voor de PlayStation 4 is een game die je als PlayStation gamer gewoon in je collectie moet hebben.

God of War 3 Remastered heeft een aantal weken op de site gestaan en in die tijd heeft het 34 interessante reactie opgeleverd. Natuurlijk hadden we graag gezien dat er meer reactie gepost waren maar het vergroot de kans voor diegene die een reactie geplaatst hebben. Het is tijd om de winnaar bekend te maken van de game God of War 3 Remastered voor de PlayStation 4.
Als je hebt meegedaan willen wij je bedanken voor je deelname en wensen je veel plezier met uren maken zodra de game bij jouw op de deurmat valt. Gof of War 3 Remastered voor de PlayStation 4 zal na je email, die je moet sturen om je prijs in ontvangt te nemen, worden opgestuurd naar je huisadres. Geef via info@inthegame.nl je adresgegevens door en dan zorgen wij ervoor dat God of War 3 Remastered zo snel mogelijk bij je thuis komt. Gelukkig is dit niet de enige prijsvraag op intheGame.nl maar zullen we regelmatig letterlijk strooien met prijsvragen en leuke win-acties waaraan letterlijk iedereen aan kan meedoen. Blijf op de hoogte van het dagelijks nieuws wat er bij ons op de site gepubliceerd wordt. Ook nu staat er een aantal interessante prijsvragen op de site. Kijken, klikken en winnen, wie wil dat nou niet.

En de prijswinnaar van de game God of War 3 Remastered voor de PlayStation 4 is geworden.. Bryan Brandhorst. We zien je mailtje wel tegemoet komen, na ontvangst van je mailtje zullen wij je game binnen 48 uur naar je toesturen. Nogmaals veel plezier ermee!

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

 • DragonHunter Michel

  En dan zeggen we gefeliciteerd Bryan.

 • Bryan Brandhorst

  owwww nooit gedacht maar onwijs bedankt!!!

 • Pascal Jag

  Jaloers, maar gefeliciteerd!! 😛 😀

 • Darkness

  Gefeliciteerd

 • congrats 😉

 • JKampmeijer

  Gefeliciteerd Bryan!

 • PeanutHouse

  Gratz Bryan!

 • Heel veel plezier met spelen Bryan!

Deze maand

Spring naar werkbalk