SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Uitslag: Win PIXELS bioskaarten en goodies

pixels logo

De winnaars van de prijsvraag, win PIXELS bioskaarten en goodies zijn bekend. Het heeft even geduurd om uit te zoeken wie de winnaars zijn maar diegene die alles gedeeld hebben via de aangegeven wegen hadden een grote kans te winnen.

PIXELS is vanaf 20 augustus in de bioscoop en helaas was het niet mogelijk om voor deze tijd alles geregeld te hebben voor de prijswinnaars. Op dit moment wachten wij nog op een aantal dingen maar verwacht dat deze week een pakket bij mij thuis op de deurmat ligt. Zodra die binnen is stuur ik alles door naar de winnaars van de prijsvraag. Diegene die alles via sociale media gedeeld hebben, en dus de prijs in ontvangst mogen nemen zijn:

Danielle Noord
Jo van den Broek
Jens Oostland

Om jullie prijs in ontvangst te nemen stuur een email met jouw adresgegevens naar info@inthegame.nl. Zodra wij jullie de adresgegevens ontvangen hebben gaan wij zo snel mogelijk ervoor zorgen dat jouw prijs verzonden wordt.

Hartelijk dank voor het meedoen aan deze prijsvraag, en we hopen dat jullie blij zijn met jullie prijs. Voor degene die nog niks gewonnen heeft: Niet getreurd! Er staat nog een hele hoop te wachten, dit is zeker niet het laatste wat je van ons hebt gezien! Houd de site dus goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en prijsvragen!

Uiteraard horen wij na afloop graag hoe jullie de film gevonden hebben, en natuurlijk of jullie de goodies net zo tof vinden als dat wij ze vinden. Zo’n can cooler komt natuurlijk altijd wel van pas in dit af en toe warme weer in Nederland. Hetzelfde geld overigens voor de pixelated zonnebril.

“Waka Waka Waka Waka Waka Waka” ~Pac-Man

Gamer of niet, iedereen heeft altijd wel een levensechte Pac-Man de wereld op willen zien eten, toch?

 

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Helldon

Mijn naam is Iwan de Haan, eigenaar van intheGame en een zeer fanatieke gamer in hart en nieren. Al zolang ik kan herinneren ben ik al deel van de intheGame community. Daarvoor ook bij de grotere, betere community meegespeeld. Ook in de serieuzere, hogere gaming scene heb ik mijn knopjes mogen drukken.. Wil je meer informatie over mij weten, je kunt me dagelijks vinden bij ons op Discord!

Dit vind je misschien ook leuk...

 • JKampmeijer

  Gefeliciteerd winnaars, veel plezier met de film.

 • Iedereen bedankt voor het meespelen en heel veel plezier met de film en de goodies. Gefeliciteerd!

 • Jo van den Broek

  yes, dankjewel! gefeliciteerd ook voor jens en danielle 😀

  • Pascal Jag

   En wat vond je van de film?:razz:

   • Jo van den Broek

    uiteindelijk liep er iets fout en hebben we kaartjes voor Ted 2 gekregen. maar Pixels heb ik ook nog gezien in de bioscoop en dat was best een leuk avondje uit. 😛

 • Gefeliciteerd allemaal!

 • Darkness

  Alleen Danielle moet nog reageren.

 • Veel kijkplezier winnaars!

 • Danielle Noord

  Superleuk! Bedankt en de anderen ook gefeliciteerd!!

  • Pascal Jag

   En wat vond je van de film?

 • Pascal Jag

  Aaah balen!! Ik had die bril wel willen hebben 😛 Maar gefeliciteerd aan alle winnaars!! Want ja zonder verliezers zijn er ook geen winnaars 😉

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk