Uncharted 4 einde verhaal, begin van de actie

In maart brengt Naughty Dog de laatste Uncharted game uit die het einde van de serie zal bepalen. Uncharted 4: A Thief’s End gaat de game heten. Maar wat het einde van een serie wordt, wordt het begin van een nieuwe generatie van competitive multiplayer games!

Terwijl de makers van Uncharted 4 de puntjes op de I aan het zetten zijn in de langverwachte nieuwe game van protagonist Nathan Drake hebben wij nog een klein tikje aan informatie voor jullie. De game zal de eerste in de serie zijn die zo’n uitgebreide Multiplayer zal krijgen en het is heel anders dan dat jullie gewend zijn! De game zal parkour movement hebben en klimbare aspecten net als in de single player. Net als in bijvoorbeeld The Division zal deze game een ”downstate” hebben voordat je daadwerkelijk dood gaat. De multiplayer in deze game is erg vrij in zijn doen en laten en Naughty Dog is er zeker van dat andere games dit mee zullen gaan nemen.

”There’s a demand for multiplayer,
A lot of people play our stuff.”

Aldus Robert Cogburn van Naughty Dog. Iedereen kent de game door de story-driven single player die het heeft en heel veel mensen hielden al direct van het idee dat de game een multiplayer zou gaan krijgen. Hoe het uiteindelijk uit gaat pakken zullen we zien met de launch early 2016. Robert Cogburn zegt in een interview met GameSpot dat de ideeën en uitvoering die ze hebben gehad met de Multiplayer van deze mooie game uit zal gaan pakken tot een kettingreactie. Waarin andere games veel aspecten van deze multiplayer zullen gaan overnemen. Om je een idee te geven van de multiplayer van de game hebben wij voor jullie nog een mooie YouTube video hier beneden:

Denk jij dat de multiplayer van Uncharted 4: A Thief’s End een kettingreactie zal gaan veroorzaken? En kijk jij erg uit naar de game zelf? Laat het ons weten in de reacties!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek