Favoriete (MMO)RPG

Velen van jullie zullen vast en zeker wel een (MMO)RPG spelen of gespeeld hebben, hoop ik dan. Of het nu een online game is zoals World of Warcraft, of juist een single player RPG zoals The Witcher.. Whatever het is, ik heb maar één vraag voor jullie: Wat is nu jullie favoriete MMO of MMORPG?

Ik heb een aantal redenen om deze vraag te stellen. Niet alleen om het feit dat er veel artikelen over MMO’s zijn gekomen op onze mooie site, maar ook om het feit dat er grote titels uit zijn gekomen, dat er games DLC’s of expansions hebben gekregen en er zijn een aantal mooie titels onderweg zoals Blade & Soul en Black Desert Online.

maxresdefault

The Elder Scrolls Online

Als ik het heb over DLC’s of expansions heb ik het bijvoorbeeld over Guild Wars 2: Heart of Thorns, of de nieuwe DLC van The Elder Scrolls Online. Voor mij persoonlijk mooie toevoegingen voor mooie games. Het MMORPG genre is heel groot en om het in dit genre als game te redden moet je van goede huizen komen… Er zijn genoeg MMO’s die het niet lang uitgehouden hebben maar gelukkig zijn er ook een hoop die het wel goed doen.

44c44PvP-Leagues-wings

Guild Wars 2

Mijn persoonlijke favorieten zijn Guild Wars en Guild Wars 2, waarschijnlijk ook omdat ik deze games het langst gespeeld heb. Ik heb een hele lijst aan MMORPG games gespeeld maar de Guild Wars serie blijft mijn favoriet op een boel oppervlakken. Ook heb ik mezelf verslaafd gevonden aan bijvoorbeeld:

  • World of Warcraft,
  • Runes of Magic,
  • Elder Scrolls Online,
  • WildStar,
  • Everquest,
  • Tera,
  • C9,
  • Runescape.

En zo kan ik nog veel en veel meer titels opnoemen, zelf kijk ik al jaren uit om het feit dat Blade & Soul en Black Desert naar Europa en NA komen en die games zijn nu dichterbij dan ooit met Blade & Soul die 16 januari voor mij te spelen zal zijn en Black Desert die in Closed Beta is. MMORPG games hebben veel tijd van mijn leven in beslag genomen en ik weet zeker dat er velen zijn die hetzelfde hebben, en daarom ben ik benieuwd naar welke (MMO)RPG jullie favoriet is!

witcher_3.0.0

The Witcher 3

Laat ons jouw antwoord weten in de reacties of op het forum! Wij zijn erg benieuwd naar wat jullie favoriete MMORPG of RPG is, mocht je nu zelf helemaal geen fan zijn van dit grote genre, wat is dan wel meer jouw ding? Let us know.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek