Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  5 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  6 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  2 weken ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  4 weken ago

Advertentie

Uncharted 4 gratis Multiplayer DLC onderweg

Uncharted 4: Multiplayer

Uncharted 4: A Thief’s End‘s eerste multiplayer expansie laat niet meer lang op zich wachten. Naughty Dog heeft aangekondigd dat de add-on, samen met een nieuwe patch, vanaf woensdag 29 juni te spelen zal zijn.

Samen met deze DLC zullen nieuwe maps, quality of life updates waar veel spelers al een tijdje naar vragen, komen. Naughty Dog liet dit weten in een blogpost. Er komen ook nieuwe wapens, boosters, taunts en skins. En alsof dat nog niet genoeg is, komt er ook een nieuwe feature in de vorm van custom matches en custom loadout names.

Uncharted 4: A Thief's End Uncharted 4: A Thief's End

Mensen die een Uncharted 4: A Thief’s End Triple Pack in hun bezit hebben (die ook inclusief DLC komt) krijgen nog wat extra items met de launch van de update woensdag. Heb jij die pack? Let dan goed op wat je nog extra erbij krijgt!

Naughty Dog zal de Nieuwe Uncharted 4 Multiplayer content ook nog meerdere malen op Twitch streamen tijdens en na de lancering van de DLC. Hier beneden kun je de roadmap (timetable) bekijken van de Multiplayer updates to come!

Uncharted 4 Road Map

Op de map hier boven kun je een overzicht zien van de updates die nog gaan komen in een leuk schatkaart thema. Uncharted 4: A Thief’s End, de base game althans, kwam op 10 mei uit. De game heeft 2,7 miljoen kopieën verkocht in de eerste week, en dat alleen al in de eerste week. Vele websites hebben de game dan ook een 10/10 gegeven, inclusief wij! De review kun je hier bekijken.

Heb jij de Multiplayer van Uncharted 4 al gespeeld? Of speel je hem nog steeds? Waarschijnlijk speelden de meesten van jullie de game alleen maar voor de singleplayer en de geweldige storyline, wat natuurlijk al meer dan genoeg is met zo’n triple-A titel. Maar mocht je nu de online mode geprobeerd hebben of juist helemaal tof vinden, laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Azari

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek