Uncharted 4 is een masterpiece

Uncharted 4 auto

Uncharted 4 verschijnt morgen pas in de winkels, maar de game wordt nu al de hemel in geprezen. Volgens enkelen, die de game al gespeeld hebben, is het een waardige afsluiter van de serie en is het alles wat zij verwacht hadden van een Uncharted game en zelfs meer.

Morgen mag iedereen aan de slag met de laatste game in de serie van Nathan Drake. Het is bijna afgelopen, maar gelukkig wordt de afsluiter een knaller, als we de reviews mogen geloven.

Binnenkort hebben wij ook de review van Uncharted 4 online staan. Ben jij dus benieuwd wat wij van de game vinden? Nog een paar daagjes geduld! Wellicht zijn bovenstaande scores al genoeg om jou te overtuigen over de kwaliteiten van de game. Aan de andere kant zijn we niet anders gewend van Naughty Dog.

Waar gaat Naughty Dog zich nu mee bezig houden, nu het verhaal van Nathan Drake afgelopen is? Ze gaan oude projecten oppakken, nieuwe projecten verder ontwikkelen en gaan hard werken aan een sequel van niets minder dan The Last of Us.

Kijk jij al uit naar morgen? Laat ons dan vooral weten wat jij van de nieuwe Uncharted vindt, zodra je hem hebt uitgeprobeerd!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek