Uncharted 4 naspelen in het echt doe je zo

Uncharted 4

Uncharted 4 is in de eerste week alleen al 2,7 miljoen keer over de toonbank gegaan en zet zichzelf daarmee op de kaart in de top beste games aller tijden. Freaking Rad heeft ook genoten van Uncharted, en daarom hebben ze een live-action movie gemaakt over de game.

Je zal het misschien niet helemaal geloven, maar onderstaande video is gemaakt in slechts één opname. Het hele gebeuren is gefilmd met een drone waarbij er een persoon de drone bestuurde, en iemand anders de camera bestuurde. Het doel van de makers was eigenlijk om de visuele taal van de game te vertalen naar het echte leven, iets wat aardig gelukt is. Het maken van de video heeft veel planning vereist en daarnaast ook perfecte timing, vooral als het allemaal in één opname gelukt is!

Benieuwd hoe het allemaal in zijn werk ging? Bekijk dan ook de Behind the Scenes:

Heb jij al een Platinum Trophy gehaald in Uncharted 4? Zo ja, dan heb je vast ook wel deze e-mail ontvangen in je inbox. Een niet zo makkelijke klus aangezien je de game binnen 6 uur moet uitspelen voor slechts een trofee, alle schatten en dagboeknotities moet vinden, en niet te vergeten de game uit moet spelen op de crushing difficulty.

Dit is niet de enige game die jou beloont voor het behalen van een platinum trophy. Ook Bloodborne had een verassing voor alle diehards die een platinum trophy hebben behaald voor de game, namelijk: een exclusief thema.

Platinum Unchatrted

Uncharted 4 haalt hoge scores bij de pers, benieuwd naar onze score? Lees dan onze gedetailleerde review hier, en ontdek de reden achter onze score!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek