Uncharted 4 ontvangt nieuwe multiplayer update

uncharted 4

Naughty Dog lanceert op 22 augustus een Uncharted 4: A Thief’s End-update, die personages uit de aankomende stand-alone The Lost Legacy en de multiplayer-modus Survival Arena toevoegd. In feite is deze nieuwe multiplayer-modus een uitbreiding op Uncharted 4: Survival.


Nadine en Chloe, de hoofdpersonages uit The Lost Legacy, worden met de update beschikbaar gesteld voor de multiplayermodus van de game. Ook Asav, de antagonist uit het aankomende avontuur, wordt met de update toegevoegd.
De aankomende update bevat tevens een multiplayer-modus die onder de naam Survival Arena. De modus bevat 130 verschillende type waves van vijanden. Ook zijn nieuwe vijanden toegevoegd, evenals Siege zones en modifiers, die per ronde willekeurig bepaald worden.

Tot op heden bevatte Uncharted 4: Survival maar 50 type waves, wat betekent dat er 80 nieuwe waves worden toegevoegd. Survival Arena zal te spelen zijn op alle 14 verschillende maps die al aanwezig zijn in het spel. In de co-op-modus kunnen maximaal drie spelers tegelijk spelen. Hiermee word dus opnieuw leven geblazen in de multiplayer waar flink wat uren in gestopt kan worden/

De update wordt uitgebracht op 22 augustus en is gratis verkrijgbaar. Uncharted 4: A Thief’s End is beschikbaar op PlayStation 4. Een dag later verschijnt Uncharted: The Lost Legacy. Bekijk hieronder de trailer van de Survival Arena-modus.

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek