Uncharted 4 onthult de ware kracht van Playstation

Nathan Drake Uncharted 4

Nathan Drake’s model in Uncharted 4 ziet er zo geweldig uit dat je bijna niet zou geloven dat je op een console aan het spelen bent. De gefronste wenkbrauwen, de rimpels, de zweet druppels, de kleine haartjes… Het is allemaal zichtbaar in de nieuwste Uncharted en het ziet er spectaculair uit!

Naughty Dog heeft zich de afgelopen periode hard ingezet om de Uncharted serie met een klapper af te sluiten. Als we de beelden die we tot nu toe hebben mogen zien kunnen geloven, zit die kans er dik in. Heel lang geleden heeft Naughty Dog al laten weten dat ze heel blij waren met de komst van de Playstation 4. Door optimaal gebruik te maken van de kracht van de PS4 kunnen ze het volgende resultaat leveren:

Om Uncharted 4 een beetje te vergelijken met de versies die op de Playstation 3 verschenen:

  • Uncharted 4 zal levels hebben die zeker tien maal groter zijn dan dat we gewend zijn, deze zijn ook compleet te ontdekken waardoor er een minder lineaire gameplay ontstaat en je meer keuzes hebt om door een bepaald level te komen.
  • De dichtheid is groter, dus meer mensen, meer objecten, meer dingen die een plek levendig maken.
  • Een hele boel outfits voor verschillende character (Donut Drake blijft toch wel mijn favoriet).
  • Honderden verwoestbare objecten.
  • Betere gezichtsuitdrukkingen en emoties.
  • Prachtige in-game cutscenes.

Drake's broek details

Drake stapt in modder

T-shirt van Drake

Uncharted heeft altijd bekend gestaan als het prachtpareltje van de Playstation en dit zal in het vierde deel niet anders zijn. Wederom zal Naughty Dog laten zien hoe krachtig de Playstation eigenlijk is. Ik ben benieuwd of we dit keer weer zo hard van verbazing omver geblazen worden als bij Uncharted 3, waarbij iedereen voor de eerste keer het water uit de mond liep bij het zien van een woestijn.

Uncharted 4 zal exclusief voor de Playstation 4 worden uitgebracht op 10 mei. Nadat de game meerdere keren is uitgesteld, heeft het nu de Gold status bereikt. Dat betekent dat de game eindelijk af is!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek