Uncharted 4 Survival Co-op verschijnt volgende maand

Uncharted 4 Survival

Een van de vele vragen die fans stelde bij Uncharted 4 was: “Wat mag ik verwachten van Multiplayer co-op?” Vandaag wordt die vraag beantwoord, want volgende maand verschijnt de Survival co-op update in Uncharted 4!

Even heel kort, wat is Survival co-op?

In deze game mode neem jij het in je eentje, of met maximaal twee andere (vrienden) het op tegen waves van sterke vijanden, of krijg je unieke opdrachten om uit te voeren. Een soort van horde mode dus, maar dan net iets anders.

Spelers die Uncharted 2 en 3 hebben gespeeld zullen niet vies zijn van deze mode en de ervaring van de vernieuwde en verbeterde co-op Arena, nu dus Survival met open armen ontvangen, aldus de blog post van Playstation:

“If you played Co-Op Arena from Uncharted 2 and Uncharted 3, you’re going to feel right at home in Survival. We’ve built upon and evolved the core gameplay experience with an entirely new level of depth, challenge, and variety. From new enemy types and powerful new bosses to a dedicated progression system and expansive upgradable arsenal, Survival is all about strategy, camaraderie, and skill.”

Er zijn zo’n 10 verschillende maps en elke map heeft 50 waves. Elke 10 waves zal er een Boss battle plaatsvinden, met onder andere de splinternieuwe Pirate Warlords. Tijdens de rest van de waves neem je het op tegen Shoreline mercenaries, Brutes, Snipers, Hunters en nog veel meer. Uiteraard worden deze waves met vijanden iedere wave een beetje sterker.

Geïnspireerd door het verhaal van Uncharted 4 zullen de stichters van Libertalia je ook een bezoekje brengen in de Survival mode. Ze komen bepakt met Mystical attacks, wees dus voorbereid.

De Survival mode heeft nog veel meer in Petto dan enkel waves met vijanden. Ook zul je speciale opdrachten moeten uitvoeren, zoals schatten verzamelen binnen een bepaalde tijd, vijanden doden met headshots, of enkel pistolen. Lees meer over de Survival update in de Blog post.

Survival Uncharted 4

De Survival co-op update zal ergens in het midden van december verschijnen voor Uncharted 4.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek