Uncharted 4 wordt twee weken later pas in kaart gebracht

Uncharted 4

Uncharted 4, de game waar vele Playstation bezitters naar uit kijken en één van de redenen is geweest waarom veel Playstation 3 bezitters zijn overgegaan naar een Playstation 4 in plaats van een Xbox One. Helaas moeten we nu nogmaals wachten tot de game eindelijk wordt uitgebracht. Om aan de vraag te voldoen zal er uitstel nodig zijn volgens Playstation.

Er is goed nieuws en ik heb slecht nieuws. Het goede nieuws is dat dit weekend iedereen de Open Beta voor Uncharted 4 kan spelen op zijn of haar PS4 en het slechte nieuws… Ja, geen Uncharted 4 in april maar op 10 mei.

De reden achter de vertraging zou zijn dat ze pas aan het einde van maart gaan beginnen met het produceren van fysieke kopieën. Volgens Sony is de vraag naar deze game zo ontzettend groot dat ze extra tijd nodig hebben om aan de vraag van de consumenten te voldoen. Maar, ze beloven daarentegen wel dat de game het wachten absoluut waard is.

De Beta zal vanaf vrijdag 18:00 te downloaden zijn en zal duren tot maandag ochtend 07:00. In de beta kan men alvast 3 maps bekijken die gebieden uit de singleplayer zullen bevatten. Kijk dus goed in het rond. De enige mode die je kunt spelen is Team Deathmatch. Je hebt voor de Beta geen Playstation Plus abonnement nodig! Iedereen, maar dan ook iedereen met een Playstation 4 en een internetverbinding kan de game uitproberen!

Uncharted 4 zal 10 mei worden uitgebracht exclusief voor de Playstation 4.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek