Uncharted: The Nathan Drake collection

Uncharted: NDC

Hype! Bij mij is die al in volle mars aanwezig! Natuurlijk is dit niet zo heel gek omdat Uncharted 1, 2 en 3 natuurlijk supervette games waren op de PlayStation 3. Helaas verkocht ik vroeger altijd mijn games nadat ik ze had uitgespeeld. achteraf gezien een beetje dom. maar Naughty Dog schiet hier even te hulp!

Uncharted: The Nathan Drake Collection is nog maar iets meer dan een weekje verwijderd en zal Uncharted 1, 2 en 3 in een HD remaster zetten voor de PlayStation 4, wat natuurlijk niet echt nodig is omdat deze games er grafisch al heel erg mooi uit zagen op de PlayStation 3. Degene die een exemplaar van de Nathan Drake Collection in huis halen krijgen ook nog eens exclusieve toegang tot de Beta van Uncharted 4!

Nieuwe Features in deze Nathan Drake Collection:

  • Nieuwe trofeeën;
  • Foto modes: bevries het spel op ieder moment en neem controle over de camera om een mooie foto te maken van het prachtige uitzicht! zoals Elena Fisher of…. Chloe Frazer..
  • Nieuwe game modus:
    • Explorer mode: een nieuwe modus waarin vijandelijke kogels worden veranderd in propjes papier voor de echte beginner;
    • Speed Run Mode: een game mode waarin de tijd bij wordt gehouden en je deze kunt vergelijken met jouw vrienden;
    • Brutal Difficulty Mode: Ja, kun je je nog herinneren hoelang het duurde om Uncharted uit te spelen op Crushing Difficulty? Ik wel. En deze mode, is nog moeilijker!

Ik kan me nog herinneren dat ik uren en uren genoten heb van deze games, vooral Uncharted 2. Ik heb deze maarliefst vier keer uitgespeeld waarvan twee keer Crushing Difficulty (een keer voor mijn Platinum Trophy en een keer voor die van een maat van me).

Hoog tijd om deze mooie momenten van Uncharted te herbeleven dus! Om jullie alvast lekker te maken bekijk hier het beruchte level waarin Nate zich in een pittig vervelenden situatie bevindt.

Nog niet overtuigd? Je kan NU een demo downloaden van deze collection op je PlayStation 4.

Uncharted: The Nathan Drake Collection zal op 9 oktober beschikbaar zijn exclusief voor de PlayStation 4.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek