Undertale komt naar Nintendo Switch

Undertale

De razend populaire game Undertale zal binnenkort op Nintendo Switch verschijnen. Dit is vandaag aangekondigd tijdens een geplande Nintendo Direct. Er is helaas nog geen releasedatum bekend. Hieronder vind je het Undertale fragment uit de Nintendo Direct.

Undertale is een RPG uitgebracht in 2015 door Toby Fox. In deze indie game ben jij als speler in ‘the Underground’ beland. Dit is een afgezonderde regio onder de oppervlakte van onze geliefde Aarde. Iedereen die zich hier bevindt word afgescheiden van de buitenwereld door een barrière. Het is jouw missie om terug naar de oppervlakte te gaan. Je reis terug naar de aarde is volledig te beïnvloeden door jou als spelers. Zo voer je verscheidene dialogen waarin je keuzes kunt maken. Ieder van deze keuzes stuurt het spel een andere kant op. Hierdoor kom je ook telkens nieuwe monsters tegen. Indien je tegen een monster aanloopt sta je ook weer voor een aantal keuzes die het verdere verloop van je spel zullen beïnvloeden. Zo kun je er voor kiezen om een monster aan te vallen en te vermoorden, maar is er ook een optie het monster te sparen. Dit zorgt ervoor dat het spel interessant is om meerdere malen te spelen. Je weet namelijk nooit waar je als speler terecht komt.

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek