Undisputed Street Fighter: het ultieme Street Fighter art book!

street fighter

Iets meer als 30 jaar geleden werd mijn wereld op de kop gezet door een nieuw soort vechtspel, Street Fighter. Deze game heeft de wereld veroverd en nu nog steeds is het een van de populairste vechtgames. 

Van de originele Arcade game tot Street Fighter V op jouw favoriete moderne console. Er zijn niet veel game series die kunnen rivaliseren met de tijd dat deze game al meegaat, noch voor hun impact op de game industrie. Het Undisputed Street Fighter boek gaat in op de geschiedenis van een van de all time grootheden!

street fighter

Sinds het begin 30 jaar geleden, heeft de Street Fighter videospelserie van Capcom goed gedijd op basis van een dodelijke combinatie van innovatie, stijl en techniek. Van innovatieve gameplay vooruitgang zoals selecteerbare personages en geheime combo moves tot personages die aan de verbeelding spreken zoals Ryu, Akuma, Blanka, Dhalsim enzovoorts. Street Fighter heeft is altijd een stap voor gebleven op de concurrentie en is een van de meest langdurige en invloedrijke franchises in de geschiedenis van videogames.

street fighter

Undisputed Street Fighter is nu te koop. Het boek neemt je mee op een reis door de hele Street Fighter Wereld. Van originele concept tekeningen en graphics tot de iconische personages en hun evolutie tot de hedendaagse versies.

Visueel verbluffend: het Street Fighter universum en de personages springen ongelooflijk helder uit de pagina’s. Tussen de visuals vind je exclusieve diepte interviews en het inside verhaal achter de schermen van het maken van Street Fighter spellen.

street fighter

Features:

  • Een adembenemend diepgaande geschiedenis van Street Fighter
  • Omvat alle personages uit de complete geschiedenis
  • Bevat gedetailleerde evoluties van personages van origineel tot modern
  • Volledige achtergrond verhalen en meer.
  • Signature moves (en hoe je ze moet uitvoeren)
  • Originele concept tekeningen en graphics en nog veel meer

Het boek is te koop voor €40,- exclusief verzendkosten op een engelse site. Mocht jij een Nederlandse site of winkel vinden waar dit boek te krijgen is dan horen wij dit graag hieronder in de comments.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek