Unravel Two is vanaf nu verkrijgbaar!

Unravel two

E3 is officieel van start gegaan met EA Play’s evenement in Hollywood. Grote titels als Battlefield V, Anthem, Fifa 19 en meer kwamen aan bod, maar ook de kleintjes kwamen even op het witte doek terecht. Waaronder Unravel Two.

Unravel Two is een co-op game en is uiteraard een vervolg op het eerste Unravel verhaal. In dit deel zijn er twee garenpoppetjes in plaats van slechts één. Een rode, zoals uit het vorige deel, en een blauwe. De spark is verloren, maar dankzij je nieuwe vriend is de spark weer terug en kan je samen op een nieuw avontuur.

Je kunt de game ook volledig in je eentje spelen overigens. Bekijk hier beneden de gloednieuwe trailer

De game is vanaf vandaag verkrijgbaar! Het is niet zeker of deze ook zit inbegrepen bij EA Access Premier, later dit jaar. De zojuist aangekondigde premium versie van EA Access, waarbij je direct toegang krijgt tot de nieuwste EA games op release. Vergelijkbaar met Xbox Game Pass. Unravel Two is een indie game, ontwikkeld onder het EA Originals Programma.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek