Update: Monster Hunter World 3.00 Nieuwe elder dragon en event

Update 3.00 is zojuist live gegaan voor Monster Hunter World en het voegt een nieuw evenement toe waarbij spelers met zestien spelers op jacht kunnen.


Spelers kunnen in deze update met letterlijk een volle hub spelers op jacht gaan naar de nieuwe Elder Dragon Kulve Taroth, tot voorheen was 4 spelers het limiet. Het is jammer genoeg wel een tijdelijk evenement dat zal doorlopen tot 4 mei. De event modus heet ‘Siege’ wat een vrij algemene naam is en dus erop kan wijzen dat het in de toekomst met verschillende monsters terug komt.

Word echter niet te snel enthousiast, het is helaas niet een echte 16 speler modus. De spelers komen niet allemaal in dezelfde jacht. Ze worden opgesplitst in vier groepen van vier, maar delen voor de rest wel alles met elkaar. in andere woorden worden groepen beloond voor doelen die samen bereikt worden. Bovendien is de missie voorbij zodra één van de groepen de horens van Kulve Taroth breekt. Dit betekent dat ze goed moeten communiceren zodat iedereen alle breekbare stukken van het monster kapot maakt voor de missie ten einde wordt gebracht.

Gear sets
Jagen is natuurlijk leuk en aardig maar in Monster Hunter World doen we het uiteindelijk voor de zoete zoete loot. Helaas heeft Kulve Taroth geen wapens maar wel een mooie gouden armor set en komen de relics van vorige monster hunter games weer terug. Relics bezitten willekeurig skills, wat ze dus heel sterk of juist heel zwak kan maken maar met een beetje geluk kom je wel goed terecht.

Quality of Life veranderingen
Om het jagers leven een stukje makkelijker te maken is het vanaf deze update ook mogelijk om je investigations te sorteren en zullen je scout flies de camera niet meer bewegen als ze iets opsporen. Flash Pods zijn vanaf nu ook minder effectief, monster bouwen steeds meer weerstand op totdat het niet meer werkt. Dus er zullen nieuwe tactieken bedacht moeten worden voor sterkere vliegende monsters.

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek