Een uur lang DOOM Singleplayer op Koningsdag!

Doom Alien

DOOM Fans! Morgen gaat Bethesda een livestream houden waar ze maar liefst een uur lang de singleplayer van DOOM gaan laten zien. Dit naast de pas geleden stream over SnapMap zijn misschien wel dé livestreams die jij nog nodig had om jouw twijfels te laten vervagen.

DOOM verschijnt op 13 mei, en het lijkt erop dat Bethesda de game niet onaangekondigd het daglicht wil laten zien. De Beta werd met succes verlengt, de producer van id Software heeft een uur lang de SnapMode uitgelicht in een stream die hier teruggekeken kan worden voor iedereen die hem heeft gemist.

Woensdag 27 mei, op Koningsdag, zal er opnieuw een stream plaatsvinden waarin id Software een uur lang de singleplayer zal laten zien van DOOM. Deze zal van start gaan om 20:00 en is afgelopen rond 21:00. Zeg die leuke Koningsdag plannetjes met je vriendin maar af, want dit is veel vetter! Zet hier alvast de stream aan als je net zo ongeduldig bent als onze redactie!

Meer over SnapMap..

Voor iedereen die de livestream van SnapMap heeft gemist even een korte toelichting. SnapMap is een level-editor tool die heel makkelijk, maar ook heel krachtig is. Iedere DOOM spelers kan zonder enige kennis of ervaring heel eenvoudig een map in elkaar knutselen, bespelen en natuurlijk delen. Dat gaat heel makkelijk zelfs, met een knopje *klik*, is de map is gedeeld. Je kunt zelfs nieuwe gameplay toevoegen en de logica van het spel aanpassen zodat er complete nieuwe game-modi ontstaan. Vervolgens kun je je eigen creatie testen met je vrienden en als je wilt zelfs beschikbaar maken voor de gehele DOOM community. Wij zijn benieuwd naar jullie creaties wanneer de game verschijnt!

DOOM zal vanaf 13 mei beschikbaar zijn voor Playstation 4, Xbox One en natuurlijk PC. Zijn jullie klaar voor een nieuw avontuur bepakt en bezakt met gore?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek