Vacature: Redactie gezocht!

vacature

Bij intheGame kijken wij vooruit. Om er voor te zorgen dat wij door kunnen blijven groeien en meer content kunnen aanbieden aan onze bezoekers, en om onze doelgroep te vergroten, zijn wij op zoek naar jou! 

Wij zijn op zoek naar enthousiaste gamers die graag anderen vertellen over hun hobby. Ben jij zo’n persoon? Schrijf je graag over games en ben jij altijd op de hoogte van het laatste nieuws binnen de wereld van digitale entertainment? Zoek jij graag dingen uit op gebied van gaming, software, of hardware? Meld je dan vandaag nog bij ons aan!

Wat vragen wij van jou?

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal (in schrijven)
  • Voldoende vrije tijd (minimaal 4 artikelen per week)
  • 18 jaar, of ouder

Wat bieden wij jou?

  • Vrijheid om te schrijven over games.
  • Review exemplaren
  • Redactie uitjes (Filmpremières, Gamescom, Firstlook, Hands-on events, etc..)
  • Een hecht en gezellig team

Wat ga je bij ons doen?

Je gaat je voornamelijk richten op gaming nieuws. Het schrijven van nieuws, nieuws opzoeken en eventueel onderzoek doen voor gedetailleerde items. Daarnaast kun je reviews gaan schrijven over verschillende games naar keuze. Deze kan je bij mij aanvragen, waarna ik deze voor je ga regelen bij de desbetreffende uitgever. Verder mag je verslag gaan doen over verschillende events die je gaat bezoeken.

Even geen zin om game nieuws te schrijven? Geen probleem! Er is zat ruimte om te schrijven over software, hardware en specials.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Stuur dan snel een mailtje naar redactie@inthegame.nl.

See you intheGame!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Luisterhoek