Vakantie voorbij, Scholen weer begonnen

pestkop

Voor veel mensen, althans scholieren en studenten zal dit de laatste zondag zijn voor de zomer vakantie 2015. Dinsdag is het namelijk weer 1 september en gaat het schooljaar 2015/2016 van start. Heb jij je schoolboeken al gekaft, en je smartphone volgeladen met mobile games omdat je je toch gaat vervelen in de les? 

Ja, het treurige moment is weer daar, de laatste zondag van de zomer vakantie, maar wat een prachtige zondag is het vandaag! De BBQ staat bij ons al aan en het vlees ruikt lekker naar marinade, nog een laatste moment van vreugde en vrijheid voordat we alle vrije uurtjes en games achter ons moeten laten om weer flink aan het werk te gaan. Om deze typische Nederlandse zomer tot een goed eind te laten komen, laten we even bedenken wat we deze zomer allemaal hebben gedaan.

Zo goed als niks, in mijn geval. Het weer was mooi op de dagen dat het van mij niet hoefde, en als ik eens een lekkere vrije dag had was het aan het stormen alsof het einde van de wereld ons naderde. Maar goed, wat hebben jullie deze zomer allemaal gedaan?

Misschien het meest treurige nieuws van alles, want we blijven nog steeds een gaming community, is dat we de aankomende tijd weer wat minder uurtjes kunnen besteden in onze favoriete spellen. Of je nou een scholier, student, werknemer of werkgever bent, je zal eraan moeten geloven dat de zomer echt bijna voorbij is.

Nu zijn er een aantal manieren om de schooldagen weer te gaan overleven, jullie hebben allemaal een smartphone, en de mobile games die uit komen worden steeds verder en dieper ontwikkeld. hier kan je dus wel eventjes mee vooruit. Vind je hier nu echt geen flikker aan? Dan kan je natuurlijk ook ervoor zorgen dat je een emulator van een Game Boy op je smartphone zet zodat je gewoon lekker Pokémons kan gaan vangen tijdens je saaie wiskunde les.

Of je zorgt gewoon voor een beetje terreur:

Ja, als er een game is die vandaag iedere keer terug in mijn geheugen schoot met de gedachte dat het nieuwe schooljaar weer gaat beginnen is het toch wel Bully: Scholarship Edition. De game zelf is niet zo heel spectaculair, maar het idee is wel leuk natuurlijk.

Wat betekent het einde van de zomer voor jou? Ga je fris aan een nieuwe opleiding beginnen, ga je verder met je huidige opleiding, of zit je weer lekker van 9 tot 5 op het kantoor iedere 5 minuten naar de klok te staren wensend dat het vrijdagmiddag was? En wat betekend dit voor jouw game gedrag? Terugschroeven naar een uurtje per dag, of kan je er gewoon lekker flink tegenaan blijven gaan? Laat het ons weten!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek