Valkyria Chronicles 4 zal in September uitgebracht worden

Valkyria Chronicles 4 demo

De tactische en uitdagende RPG schooter Valkyria Chronicles 4 heeft een releasedatum gekregen. Sega heeft bekend gemaakt om de game op 25 september uit te brengen.

De game komt tegelijk uit voor alle regio’s en platformen, PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc.
Het verhaal van Valkyria Chronicles 4 speelt zich af in de Tweede Wereldoorlog. hierin spelen de Atlantic Federation en de Autocratic Eastern Imperial Alliance de hoofdrol in het verhaal. De Federation zet een missie genaamd ‘Operation Northern Cross’ in om de oorlog in hun voordeel te draaien. De speler neemt de rol van Commandant Claude Wallace en Squad E aan om dit gevecht aan te gaan.

Het spel zal zich in de dezelfde tijdlijn bevinden als het origineel, maar met de focus op andere personages die ook een hoofdrol gespeeld hebben. Speel elementen van vorige games de zoals de Canvas-engine turn-based en Blitz-gevechtssysteem komen terug.

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek