Valve gaat verhuizen

Valve

Valve is in de laatste jaren een enorm groot bedrijf geworden. Met een goudmijn als Steam is het nu tijd voor het bedrijf om naar een groter gebouw te gaan. Hier gaan zij hun hun dagelijkse bezigheden onderdak geven.

Het bedrijf gaat er ongeveer 9290m2 op vooruit, dat is dus niet niks. Met deze verhuizing komt Valve in de boeken als het bedrijf met de grootst gehuurde onderpand in Bellevue. Kemper Development Company had het volgende te zeggen:

Kemper Development Company (KDC), confirms today that the company has leased 225,000 square feet of prime office space. In the new office tower at Lincoln Square’s 1.5 million square foot expansion site. With the lease of floors 11 – 19. The company will encompass nearly one third of the total office space available. In the new tower which features 710,000 square feet of Class A space.

Valve heeft in totaal dus 225,000 square feet afgehuurd. Dit komt neer op 20903.18m2. Valve blijft nog een tijd in het oude pand. Op dit moment is het bedrijf pas van plan het nieuwe huis te betreden in mei van het nieuwe jaar en tot die tijd het uit te zingen in het kleinere onderpand.

steam summer sale

De groei van Valve

Valve is tegenwoordig niet meer weg te denken als we denken aan digitale games. Het bedrijf is op de PC eigenlijk samen met Origin de enige die serieus geld verdient en jarenlang konden zij dit als enige doen. Gamers zijn vaak enorm tevreden over Valve en Steam, mede door de vele aanbiedingen die zij elk jaar geven. Het bedrijf is echter bekend van meer dan alleen Steam. Zo zien veel gamers het bedrijf graag een vervolg maken op Half Life 2. Maar ook heeft het bedrijf de Portal serie en de Left4Dead serie gemaakt.

Wat vind jij van Valve, Steam en de spellen die zij hebben uitgebracht? Laat het ons weten in de comments!

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Poll

dé Kijkhoek

dé Luisterhoek