Vampyr Launch Trailer vrijgegeven

Vampyr

Met de release van Vampyr om de hoek is het natuurlijk een mooie tijd om eens de lanceringstrailer te bekijken over hoe Jonathan worstelt met zijn krachten en verlangen naar bloed.


Nog eventjes wachten en dan komt Vampyr uit en om dat te vieren heeft ontwikkelaar Dontnod een releasetrailer vrijgegeven. In de launch trailer vertelt de hoofdpersoon Jonathan Reid zijn verhaal over hoe zijn wereld plots veranderde en moet omgaan met zijn nieuwe aard.

In Vampyr kunnen spelers belangrijke NPC’s opofferen om hun eigen krachten te versterken, dit is een andere manier om je personage sterker te maken dan alleen EXP die je verdient in gevechten. NPC’s vervullen allemaal een andere rol en hebben ook andere krachten, dit zorgt ervoor dat je altijd zorgvuldig je doelwit zal moeten uitzoeken, iedere NPC die je dus opoffert zal een gevolg hebben in de gemeenschap. Het is ook mogelijk helemaal niemand op te offeren, maar dan worden gevechten met andere nachtmonsters erg uitdagend. Bekijk hier tien minuten aan gameplay.

Vampyr komt op 5 juni naar pc, Xbox One en PlayStation 4.

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek