Vampyr story trailer is vandaag uitgekomen

Vampyr

Nog 2 maanden en dan is het zover. Eindelijk kunnen we ons vanaf 5 juni storten in de wereld van Vampyr. Geniet alvast van de nieuwe Story Trailer die vandaag is uitgekomen

De bredere verhaallijnen van Vampyr worden vandaag onthuld in een boeiende Story Trailer, samengebracht met een griezelige cover van (Do not Fear) the Reaper. Terugkerende van de frontlinie naar een Londen verwoest door oorlog en ziekte, ontwaakt dr. Jonathan Reid in een eens verborgen wereld van goddeloze wezens, geheime genootschappen en vampierjachten.

In Vampyr speel je als Jonathan Reid. Een arts in London in het jaar 1918. En na zijn terugkeer uit de Eerste Wereldoorlog en pas in een vampier is veranderd. Zijn overtuigingen weggeblazen, Reid ontdekt het bestaan ​​van een donkere nieuwe wereld waar bovennatuurlijke wezens en geheime genootschappen samenleven in de schaduw … en hij maakt nu deel uit van deze wereld.

Als een pasgeboren vampier verbrijzeld door een onbedwingbare dorst van bloed en in een vreemde nieuwe wereld geduwd, probeert Reid het bovennatuurlijke te interpreteren op de beste manier die hij kent: rationeel denken. Echter, tussen oude samenlevingen, mysterieuze moorden en een op handen zijnde grootschalige vampierjacht, worden zijn wetenschappelijke garanties als nooit tevoren aangevochten. Gedreven door een persoonlijk verlangen om te leren wie zijn transformatie heeft veroorzaakt en waarom, blijft Jonathan Reid werken aan het vinden van een remedie voor de verwoestende ziekte die zijn burgers decimeert.

vampyr

Maar als hij dat doet, moet hij zijn aard als een bloeddrinker confronteren en de vreselijke verleiding weerstaan om zich te voeden met degenen die hij heeft gezworen te beschermen …

Vampyr, de aankomende action-RPG van DONTNOD Entertainment zal op 5 juni beschikbaar zijn op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Wie van jullie gaat hem aanschaffen? Laat ons hieronder weten waarom jij de game wel of juist niet gaat aanschaffen. 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek