Vampyr’s nieuwe gameplay trailer uit vandaag

Vampyr

Over een maand komt Vampyr uit. Om ons nog even warm te houden krijgen we een nieuwe gameplay trailer.

Vampyr, de aankomende actie RPG van DONTNOD Entertainment, onderzoekt de groeiende kracht van gemartelde protagonist Dr. Jonathan Reid in door woeste gevechtsgameplay in de Becoming a Monster gameplay trailer van vandaag. Door het opofferen van de burgers die Reid zwoer te beschermen, zullen spelers krachtige vampiervaardigheden leren en ontwikkelen in hun strijd om de dodelijke vijanden van Londen te verslaan.

In Vampyr is de grootste bron van XP om te leren en vaardigheden te verbeteren afkomstig van het bloed van de Londense burgers, die Dr. Jonathan Reid heeft willen redden van de epidemie die door de stad raast. De vraag is minder: “Dood ik?” dan “Wie vermoord ik?”. Onderzoek naar het leven van burgers zal Reid helpen te beslissen wie er meer ‘verdient’ te worden geofferd. Of hij kan simpelweg toegeven aan zijn honger en de stervelingen behandelen als bloedzakken. Hoe dan ook, het doden van bepaalde burgers heeft een grotere impact op het lokale ecosysteem dan andere. Terwijl het doden van te veel mensen ertoe kan leiden dat een volledig district instort.

Na het bloed van zijn slachtoffers te hebben gedronken, kan Reid krachtige gevechtsvaardigheden leren en ontwikkelen. Gevechtsvaardigheden laten Reid snel kloven dichten, opspringen van veraf alvorens te snijden met dodelijke klauwen, terwijl anderen zoals Bloodspear hem toestaan ​​om schade van een afstand te doen. Op de hogere niveaus van kracht, zijn sommige vaardigheden gevreesd door zelfs de vampieren zelf. Met Abyss kan Reid de schaduwen van binnenuit ontketenen, terwijl Rage hele groepen vijanden treft met een verschrikkelijke woede. Het leren en ontwikkelen van deze vaardigheden zal helpen bij de zoektocht van de arts om Londen te redden – maar tegen welke prijs?

Vampyr komt op 5 juni uit op PlayStation 4, Xbox One en pc

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek