Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  4 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  5 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Van alles is wel een tycoon versie!

tycoon

tegenwoordig zie je steeds vaker tycoon spellen op de markt komen. Je wordt overspoeld met de tycoon games zodra je deze invult op het internet, maar waar is tegenwoordig nog geen tycoon van gemaakt?

Misschien wel de meest bekendste tycoon game tussen de meuk is dan toch wel de Rollercoaster tycoon. Het idee van dit spel is om jouw droompretpark te realiseren met de meest gave thrillrides, water rides en nog veel meer. Het spel brengt ook een groot aantal uitdagingen met zich mee. Wanneer je carriere speelt zal je moeten opboksen tegen bepaalde achievements. Dit kan variëren van een x aantal bezoekers tot het plaatsen van de meest gruwelijke achtbaan ooit.

Naast Rollercoaster Tycoon zijn er ook andere al wat bekendere spellen zoals Zoo- en Hospital tycoon en jullie weten er waarschijnlijk nog wel een hoop! Maar vorige week kwam ik toch wel een heel erg aparte tycoon tegen. Namelijk Toilet tycoon! Voor €4.99 te koop via Steam. Stiekem werd ik toch wel nieuwsgierig en kocht mij dit toilet spelletje. Eenmaal het spel opgestart gebeurd meteen datgene dat je natuurlijk zou verwachten, zodra je op een button klikt krijg je een enorme scheet te horen ! Het doel van het spel is om een waar toilet imperium op te bouwen. Door middel van research word je toilet geupgrade om aan de behoefte te voldoen van de mensen die naar de wc moeten!

I’ts a damn shitty job, but it’s yours!

Ongetwijfeld dat iedereen wel eens een soortgelijke heeft gespeeld aangezien er van alles wel een tycoon is. Laat ons hieronder in de comments weten wat jouw favorieten is en of je deze nog altijd speelt. We zijn benieuwd naar je mening en ervaring van het spel. Als je het mij vraagt blijft de Rollercoaster variant toch echt de leukste en ook meest bekendste van ze allemaal!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: BulkeNL

zoek mij maar op op TS !

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek