Vanaf nu Deep Sea Fishing in RuneScape

RuneScape Deep Sea Fishing

Spelers kunnen vanaf nu Fishing XP binnen hengelen door middel van Deep Sea Fishing. Deze methode is beschikbaar voor spelers met een fishing level van 68 of hoger. Je kunt er voor kiezen dit alleen te doen of met een team.

Het trainen van je Fishing skill is vanaf nu een stuk makkelijker en leuker gemaakt door de toevoeging van Deep Sea Fishing. Speciaal voor deze skill is er een offshore platform toegevoegd aan de game. Hierop kun je samen of met een team aan de slag. Indien je wilt beginnen met Deep Sea Fishing moet je Goomah opzoeken. Hij is te vinden net buiten de Fishing Guild en zal je de juiste richting opsturen om te kunnen beginnen. Vanaf nu is er ook een Deep Sea Fishing wereld beschikbaar in de game. Dit is vanaf nu wereld 116.
Op het nieuwe offshore platform kun je allerlei wezens tegenkomen. Zo zijn er pelikanen en travelling merchants, maar ook Leviathans. Deze bieden je extra beloningen aan wanneer je met ze communiceert. Er zijn beloningen die je kunt verdienen door alleen aan de slag te gaan, maar er zijn ook beloningen waarvoor iets meer teamwork vereist is.

RuneScape Deep Sea Fishing

Wat je kunt opvissen..

Vanaf level 68 kun je een begin maken door het opvissen van magnetic minnows. Het leuke eraan is dat deze stacken. Tevens kun je vanaf level 68 aan de slag met het opvissen van Jellyfish. Indien je deze opeet zullen deze, in tegenstelling tot andere Jellyfish, je adrenaline niet verlagen. Deze Jellyfish zijn ook op te vissen vanaf level 91. Verder is het mogelijk om Sailfish op te vissen vanaf level 97. Deze vis healt momenteel als beste indien je dit opeet. Van deze vissen kun je Sailfish Soup maken.

Er is een breed scala aan vissen die je binnen kunt halen met deze nieuwe skill. Hiervoor kun je het nieuwe grote net gebruiken op het zuidelijkste einde van het platform. Om hiervan gebruik te maken heb je wel minimaal fishing level 68 nodig. Tevens zijn er een aantal bestaande vangsten toegevoegd. Hieronder vallen onder andere sea turtles, manta rays en great white sharks. Alles wat je hiervoor hoeft te doen is het juiste aas gebruiken. Deze kun je maken door magnetic minnows in stukken te snijden.

Fishing Frenzy

De nieuwe mechanic, Fishing Frenzy, geeft een nieuwe betekenis aan het woord Fishing. Deze hands-on methode is beschikbaar vanaf level 94 op het noordwesten van het platform. Spelers halen hier geen vissen mee binnen, maar krijgen wel een flinke hoeveelheid XP. Door het gebruiken van deze methode haal je de meeste XP per uur binnen. Je gebruikt deze methode door te klikken op de fishing spots. Deze spots veranderen continu. Indien je aan een stuk door de actieve spot gebruikt krijg je een bonus van maximaal 20% bonus XP. Je verliest dit door langer dan een paar seconden inactief te zijn. Je kans op succes is afhankelijk van je Fishing level. Wanneer je level 99 bereikt heb je 100% kans op slagen.

Premier Club

Leden van de Premier Club kunnen hun training nu een extra boost geven. Zij kunnen bij de Premier Club Vault portal net buiten de Grand Exchange een boost naar keuze uitkiezen bij de Guardian of the Vault.

 

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek