Vanavond een nieuwe Nintendo Direct

Nintendo Direct

Vanavond om 11 uur s’avonds komt Nintendo met een nieuwe Nintendo Direct. Tijdens de Nintendo Direct, kondigt Nintendo hun nieuws omtrent de games die ze dit jaar of binnenkort gaan uitbrengen. Vorige Nintendo Direct dateert alweer uit 11 januari van dit jaar. Toen zagen we aankondigingen van onder andere een nieuwe Donkey Kong, Mario Tennis Aces en Dark Souls Remastered.

Vanavond krijgen we dus weer een nieuwe beelden te zien van de games die nog komen gaan voor de Switch en de 3DS. Hopelijk gaan we een aantal nieuwe titels zien, wellicht al een sneakpreview van een nieuwe Smash Brothers? Voor zover we nu weten, komt Nintendo in iedergeval met nieuws omtrent Mario Tennis Aces. Beelden van de vorige Nintendo Direct vind je hieronder.

 

Wij van intheGame zullen jullie uiteraard direct op de hoogte stellen van alle nieuws die uit deze Nintendo Direct gaat komen. Hou onze site in de gaten voor de live updates van deze stream. Mochten jullie zelf ook live naar de stream willen kijken, dan kan dat op twee manieren. Dat kan via de site van Nintendo zelf of via de Youtube kanaal van Nintendo.

Welke games hoop jij dat Nintendo gaat aankondigen tijdens deze Nintendo Direct? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek