Vandaag 3 uur lang Alien Isolation Live stream

Alien Isolation

Het is Halloween, en wij zouden intheGame niet zijn als we hier niet iets mee zouden doen. Daarom hebben we al een tijdje een Halloween thema, en dit thema is natuurlijk niet compleet zonder een live stream van een van de gruwelijkste games die momenteel op de markt zijn. Ik heb het natuurlijk over Alien Isolation.

Onze gerespecteerde redactie lid en tevens een van de streamers die wij hebben binnen intheGame, Beucko a.k.a. Sven, zal de live stream vandaag voor jullie verzorgen. Wat je kunt verwachten? Veel gegil, veel freaky stuff en vooral een angstaanjagende brute live Stream die je gewoon gezien moet hebben.
De live stream zal om 15:00 van start gaan en tot 18:00 duren. Dus heb je even niets te doen is het een aanrader om de live stream te volgen.

Voor diegene die Alien Isolation nog niet kennen hieronder een korte samenvatting van het spel.
Alien Isolation is gebaseerd op de reeks science fiction horror films van Alien. Iedereen die deze film kent die weet dat de films gruwelijke spannend zijn en dat er momenten zijn dat je je handen voor je ogen wilt houden. De game begint 15 jaar later waar de eerste Alien film in 1979 eindigde en volgt het leven van Amanda Ripley. De dochter Ellen Ripley. De game legt de focus voornamelijk op Stealth en survival. En dit allemaal in een pure horror setting.

De live stream is via de volgende link vanaf 15:00 te volgen; http://www.twitch.tv/inthegamenl

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Luisterhoek