Vandaag onthult Nintendo om 16:00 de Nintendo NX!

Nintendo Account

Eindelijk is het dan toch zo ver. Eerder deze week werd er al gemeld dat jij kon uitkijken naar nieuws over de Nintendo NX en vandaag is het moment daar. Nintendo heeft aangekondigd om vandaag meer informatie te geven over hun nieuwe console.

De Nintendo NX is nog een groot geheim maar daar komt vandaag verandering in. Namelijk om 16.00 uur gaat er een preview trailer verschijnen over de Nintendo NX. Deze krijgt de naam NX Preview Trailer en duurt drie minuten lang. Het nieuws over de teaser werd bekend gemaakt via de Twitter kanalen van Nintendo:

Nintendo NX

Nintendo heeft al tijden gezegd dat zij voor het einde van het jaar nieuwe informatie naar buiten zullen gaan brengen voor de Nintendo NX. Daarna bleef het echter enorm stil. Er kwamen veel mensen met geruchten naar buiten maar niks leek te lekken. Dit betekent dus dat we eigenlijk nog vrij weinig weten over wat voor console het nou precies gaat zijn. Hier hopen we vandaag meer over te weten te komen in de teaser en dat we in ieder geval een beetje beloond gaan worden voor het lange wachten.

Je kunt de teaser bekijken op de website van Nintendo.

Ga jij kijken zodra de teaser online is vandaag om 16.00? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek