Vang extra Pokémon met de QR scanner!

pokémon qr

De weg naar succes (to be the very best, like no one ever was) is vaak lang en moeilijk. De Pokémon QR scanner helpt je echter om meer Pokémon te localiseren in Alola, de regio waarin we ons in Sun en Moon vertoeven.

Pokémon Sun & Moon ligt sinds deze week in de schappen en spelers ontdekken steeds meer features in de game. De QR scanner werd voor de launch aangekondigd, maar details werden door Nintendo achtergehouden. Het betreft een feature die beschikbaar wordt nadat je de main game uitgespeeld hebt. Door middel van QR codes te scannen met je 3DS camera, worden Pokémon in je Pokédex geregistreerd, waardoor je ze makkelijker in de game kunt vinden. Spelers delen echter de QR codes met elkaar, waardoor deze veel toegankelijker zijn. To be the very best, met een volle Pokédex, was nog nooit zo makkelijk geweest!

QR codes

Spelers kunnen één code per dag scannen. Wees dus spaarzaam met je keuzes! Het is niet verstandig een shiny Rowlet te scannen, want deze kom je toch niet tegen in het wild. Beter scan je een Ditto, om het breedingsproces te versnellen, of Mimikyu, gewoon omdat ie er zo zielig uitziet en wel wat liefde kan gebruiken.

Uiteraard hebben onze vrienden en vriendinnen van Reddit één groot topic dat gewijd is aan QR codes. Bekijk het topic hier. Ook bestaat er een lange Imgur pagina, waarop alle codes beschikbaar zijn gemaakt. Deze kan je hier vinden.

Ben je liever the very best zonder hulp? Dat is natuurlijk ook geen probleem.

Pokémon Sun & Moon is vanaf nu overal verkrijgbaar op Nintendo 3DS.

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek