Vang Pokémon makkelijker met deze tools!

pokéradar pokémon

Hoewel je als Pokémon GO-trainer toch echt de deur uit moet en het grote onbekende zult moeten verkennen om die ene zeldzame of sterke Pokémon te kunnen vangen, wordt het vinden je ietsjes makkelijker gemaakt met deze maps. Welke maps ga jij gebruiken?

Een waarschuwing vooraf: meerdere powerbanks zullen nodig zijn, want het runnen van zowel Pokémon GO als een helpende map zal je batterij behoorlijk leeg zuigen. Dat gezegd hebbende, laten we een kijkje nemen naar de volgende applicaties en websites die het vangen van zakmonsters makkelijker zal maken.

Pokémap

Pokémap is een gratis Android applicatie die in een Google maps omgeving aangeeft waar de Pokémon zich bevinden. De app werkt in real-time, waardoor je op het moment van opzoeken er zeker van kunt zijn dat de zakmonsters zich ook daadwerkelijk op de plaats bevindt die aangegeven staat. Locaties worden doorgegeven door gebruikers. Hierdoor is het wellicht zo dat in jouw buurt niet veel op de kaart staat. Gyms en Pokéstops staan ook in de Pokémap aangegeven. Ook is er een zoekfunctie inbegrepen.

Het is echter geen simpele app om te installeren: je hebt enige kennis van coderen nodig. Beheers je echter over progammeringstaal Python en ben je handig met coderen en Android apps, probeer de map dan eens uit! Downloaden kan hier.

Poké Radar

Wat Pokémap voor Android is, is Poké Radar voor iOS. Poké Radar kan ook gebruikt worden in je browser, waardoor je de tool ook op je Android telefoon kunt gebruiken. De website is echter vaak overbelast en de locaties van de Pokémon kloppen niet altijd. Als je een kijkje neemt in de browser, zie je bepaalde clusters van Pokémon op de kaart staan. Hier staan tijden bij vermeld. Gebruikers voegen zelf locaties toe, die je vervolgens kunt controleren en kunt raten. Bekijk de radar hier.

Pokévision

Een andere webbrowser is Pokévision. Deze applicatie gebruikt een eigen map en geeft een countdown timer aan, zodat je niet voor niks de deur uit gaat. Pokévision beweert dat hun bron direct van Niantic komt. De zoekfunctie is niet erg uitgebreid. Je kunt een pinpoint op de map selecteren en elke 30 seconden refreshen, zodat je weet welke beesten in de buurt zijn. Pokémon van lures en incense pikt Pokévision helaas niet op. Bekijk de tool hier.

Pokémon GO map

Als laatste is er nog Pokémon GO map, een applicatie die ook in je browser werkt. De browser pikt je locatie op en laat Pokémon sightings, gyms en Pokéstops in jouw buurt zien. De tool is niet erg uitgebreid, maar is net iets specifieker dan Pokémon GO zelf. Bekijk de map hier.

Welke map ga jij gebruiken? Of houd je wel van het onbekende, en speel je zonder hulpmiddelen? Laat het ons weten in de comments!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Poll

dé Kijkhoek

dé Luisterhoek