Vanquish onderweg naar PC, Digital Deluxe afgeprijsd bij Bundle Stars

Vanquish

Na hints die gedropt zijn over een Vanquish PC release maakt Sega eindelijk bekend dat de revolutionaire action shooter, zoals Platinum games het noemt, inderdaad onderweg is naar PC. De Digital Deluxe versie van de game is afgeprijsd met 10 procent tot 25 mei bij Bundle Stars.

De Vanquish Digital Deluxe kun je hier bekijken bij Bundle Stars. Mocht je besluiten om de game te pre-orderen moet je kortingscode VANQUISH10 toepassen. Je zult direct een key krijgen die je op Steam kunt verzilveren, maar pas vanaf 25 mei zal de game speelbaar zijn.

De Digital Deluxe versie van Vanquish bevat naast de game de volgende items:

  • Digital OST Sampler
  • Digital Art Book
  • Wallpapers
  • Avatars

Mocht je Bayonette nog niet hebben voor PC, dan kun je ook deze met 17% korting krijgen via Bundle Stars. Hier heb je geen speciale code voor nodig. Zodra je Bayonetta aanschaft krijg je een voucher code die je extra korting geeft op de Digital Deluxe versie van Vanquish.

Steam gebruikers zijn erg tevreden met de PC port van Bayonetta en Platinum Games bewijst met deze port dat ze de kwaliteiten hebben om ook Vanquish te porten naar de PC. De Pc port van de game zal dan ook geen framerate lock hebben en net als Bayonetta speelbaar zijn in 4K.

“From master director Shinji Mikami of Resident Evil fame, SEGA brings PlatinumGames’ revolutionary sci-fi action shooter to PC. Unlocked framerate, unlocked HD resolutions, extensive graphics options: the definitive way to play. War has accelerated,” zo luidt de game beschrijving op de Steam pagina.

Heb jij Bayonetta op PC en ben je ook van plan om Vanquish te halen voor de PC? Laat ons dan weten in de comments op welke volgende port jij nu aan het wachten bent!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek