Veel nieuwe details voor Conan Exiles

Cover Conan

Tijdens de livestreams van PAX East, bracht Funcom en Hoofd ontwerper Oscar López Lacalle wat nieuwe feiten en details voor Conan Exiles.

Hieronder een opsomming van deze feiten en details:

  • Het team heeft plannen op het creëren van systemen om bevriende spelers te vinden, maar wil niet zomaar markeringen op de kaart brengen. Een van de ideeën die ze hadden is een soort kompas die in feite als een wichelroede die je wijst naar locaties van belang of belang van je clan leden.
  • Meer unieke wapens zal worden toegevoegd aan het spel.
  • Mounts zullen komen in een grote patch, en je kan niet alleen de mounts berijden, maar ze kunnen ook materiaal voor je meenemen. Het team is intern aan het bespreken over wagens die je kunt laden, en die je aan je mounts kan bevestigen. Ze zijn ook aan het spelen met het idee van een bewegend platform op de top van de wagen waarop spelers kunnen bouwen.
  • Meer mythologische wezens worden toegevoegd, zolang ze passen in de wereld van Conan.
  • Een “Merchant” slaaf zal worden ingevoerd, die je kan laden met de goederen die je wilt verkopen. Er wordt ook gewerkt aan een munterij om je eigen valuta te kunnen slaan
  • Meer soorten bouwmateriaal kan worden toegevoegd indien er de vraag naar is.
  • Het team werkt aan een nieuw systeem voor vallen, zodat de spelers voor de aard van de val kunnen kiezen die ze willen maken, met een verscheidenheid die voor elke situatie geschikt is. Ze zijn ook sleutelen aan verschillende soorten nep vallen, die goedkoper te maken zijn, waardoor spelers hun vijanden kunnen verwarren met de echte valstrikken verborgen tussen de valse vallen.
  • Het team gaat erover nadenken om Admins NPC te laten spelen voor eventueel hun eigen roleplay’s, maar er is geen concreet plan voor nu.
  • De level cap zal toenemen wanneer het spel ten goede komt. Het is opzettelijk dat de spelers niet in staat zijn om alle recepten te verkrijgen. Maar het systeem zal binnenkort worden herzien, zodat mensen meer recepten kunnen kopen voor hetzelfde aantal punten. En ook de integratie van soortgelijke recepten in een enkele aankoop (bijvoorbeeld de driehoekgebouw recepten) en het drastisch verhogen van de hoeveelheid punten die de speler kan besteden. Voor elke tien levels zullen er bonuspunten bij komen. Bij de level cap zouden de spelers bijna alles kunnen kopen.
  • Meer performer slaven zal worden toegevoegd naast de dansers, zoals zangers en verschillende soorten muzikanten. Zij zullem gebaseerd worden op cultuur, en ze zullen verschillende buffs beschikbaar stellen.

Bron:Dualshockers

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek