Vereeuwig je scheet in een unieke South Park wedstrijd

I am the fart

Deze maand verschijnt South Park: The Fractured But Whole eindelijk. De game heeft ondertussen al een aantal unieke en vrij vreemde stunts mee mogen maken waaronder de nieuwe “I am the Fart” wedstrijd.

Ongeveer een jaar na de Nosulus Rift. Het apparaatje waardoor het mogelijk is om in-game scheten te ruiken (echt waar). Verschijnt de “I am the Fart” wedstrijd van Ubisoft voor de nieuwe South Park game.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Je maakt een video waarin je een scheet laat en stuurt deze op naar deze website. De wedstrijd loopt van 2 oktober tot 16 oktober. De winnaar zal op 23 oktober bekend worden gemaakt. De scheetkoning of koningin wordt vervolgens naar Ubisoft in San Francisco gevlogen om zijn of haar scheet vast te leggen. Deze wordt vervolgens verwerkt in de game bij de New Kid. De personage die je speelt in de South Park game.

Het lijkt er op dat Ubisoft de nadruk erg legt op de scheetkunst in South Park: The Fractured But Whole. De Nosulus Rift, deze wedstrijd en de verschillende toilet-minigames in de nieuwe game bevestigen dit.

Ga jij jouw scheet opnemen en vervolgens opsturen? Dit is misschien wel jouw time to shine! Veborgen talenten zullen ontdekt worden.

South Park: The Fractured But Whole verschijnt 17 oktober voor de Playstation 4, Xbox One en PC. De game wordt intern ontwikkeld bij Ubisoft San Fransisco in tegenstelling tot de Stick of Truth, die werd ontwikkeld door Obsidian Entertainment. De makers achter Fallout: New Vegas.

De eerste drie uur van het spel hebben we al gespeeld tijdens een preview event bij Ubisoft. Wil jij weten wat onze eerste indruk was van deze nieuwe titel? Lees dan hier de preview!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek