Verkoopstatistiek van afgelopen maand

Veel nieuwe games zijn uitgebracht op de markt, in de laatste 2 maanden zijn vooral titels uitgebracht waar veel mensen op hebben gewacht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Horizon: Zero Dawn en Ghost Recon Wildlands.

Hieronder is een lijstje met de games die het best hebben verkocht in de maand Maart.

  1. Mass Effect: Andromeda
  2. Ghost Recon: Wildlands
  3. Lego Worlds
  4. Horizon Zero Dawn
  5. Grand Theft Auto V
  6. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  7. FIFA 17
  8. Rocket League
  9. Call of Duty: Infinite Warfare
  10. Forza Horizon 3

In de lijst hierboven is de laatste paar weken een kleine verandering ondergaan. Mass Effect: is Andromeda sterk gestegen in zijn eerste week van release. Dit betekent dat de nieuwe game in de Mass Effect serie goed wordt ontvangen door het publiek, alhoewel de game nog veel animatie glitches en bugs heeft.

Door de stijging van ME: Andromeda, zakt Ghost Recon: Wildlands naar plek nummer 2. Ubisoft’s tweede open-world titel zorgt ervoor dat Lego Worlds naar plek 3 wordt gezet. Dit heeft ook effect gehad op Horizon Zero Dawn, die oorspronkelijk op plek 3 stond, en Grant Theft Auto V (oorspronkelijk plek 4).

The Legend of Zelda: Breath of the Wild heeft tot heden tamelijk goede verkoopcijfers. De Nintendo Switch’s launch game heeft veel goede review gekregen. FIFA 17 houdt stand op plek nummer 7. Rocket League verovert plaats 8, dit komt voornamelijk doordat Psyonix recent een nieuwe update heeft vrijgegeven die een nieuwe gamemode toevoegde aan het spel. Call of Duty: Infinite Warfare en Forza Horizon 3 maken het lijstje compleet.

Binnenkort zal op onze website ook de review te zien zijn van Mass Effect: Andromeda, die onze collega owning heeft geschreven.

Heb jij een van deze games hierboven recent aangeschaft? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Mass Effect Andromeda is op 21 maart 2017 beschikbaar geworden voor het publiek. Ghost Recon Wildlands is al sinds 7 maart 2017 beschikbaar.

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek