Vers van de pers: 32 nieuwe Death Stranding screenshots!

Tijdens Playstation’s vrij aparte E3 showcase van 2018 werd opnieuw Death Stranding vertoond. Ik vergelijking met de meeste follow-up trailers geeft deze wederom geen nieuw idee over wat we kunnen verwachten.

Death Stranding heeft een al een handjevol met trailers geleverd en iedere trailer lijkt de cast met beroemde personages te groeien. Meer dan een Tripple A project als je het mij vraagt, maar wat weten we nu precies over de game? Dat het een Hideo Kojima game is, maar meer dan dat ook niet. Het is duister, vreemd, maar gruwelijk vet. Heb je genoten van de nieuwste trailer? Mooi! Bekijk dan hier beneden de adembenemende nieuwe screenshots.

Dat waren ze alle 32! Ben jij hyped om Death Stranding uiteindelijk in je handen te hebben? Hoe denk jij dat de game zal spelen? Check ook onze Facebook page voor veel meer Death Stranding afbeeldingen, de laatste trailers en veel meer! Bekijk deze pagina om al het laatste nieuws omtrent E3 te volgen. Waaronder gloednieuwe trailers van onder andere Death Stranding waarin twee nieuwe personages onthuld worden.

Heb jij de billen van de baby gespot in de trailer?

Hideo Kojima’s nieuwste, vreemde en angstaanjagend project heeft nog geen releasedatum.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek