Verschillende PlayStation aanbiedingen nu live!

Playstation 5 Sony Art

In het teken van de Sony PlayStation E3 zijn er verschillende aanbiedingen voor oud, en nieuwe gebruikers. Hieronder noemen wij er een paar! 

Controllers

Mocht je in de markt zijn voor een nieuwe controller omdat jij je woede niet onder controle kan houden is er goed nieuws! Er is namelijk tijdens dit evenement een aanbieding dat je een controller kan halen voor 48 euro. Kijk voor al deze aanbiedingen bij de grote ketens zoals Bol, Gamemania en Mediamarkt.

PlayStation Plus

Playstation plus

Nodig om online te spelen is een PlayStation Plus lidmaatschap. De beste deal hiervoor kun jij vinden bij Gamemania. Voor 30 euro heb je namelijk nu een jaar PlayStation Plus. De codes kun je in de winkel halen maar ook via e-mail laten bezorgen. Er zijn er maximaal drie per klant.

Consoles

Alleen geldig vandaag is de prijsverlaging van consoles. Voor een van 500GB betaal je op dit moment nog maar 189 euro. Voor een PlayStation Pro betaal je 350 euro met gratis Horizon Zero Dawn.

Bij Gamemania krijg je op dit moment nog een goeie korting op PlayStation 4 consoles waardoor je goedkoop een nieuwe console kan krijgen, doe er je voordeel mee!

Headset

De Sony draadloze headset is op dit moment ook aardig in prijs verlaagd. Voor 49 euro kun jij deze al in de winkel krijgen.

Digitale games

Als laatste is er ook nog een digitale sale aan de gang. Meer als 200 games zijn in de aanbieding en een paar games zijn zelfs al onder de 20 euro te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe Mirror’s Edge voor maar een tientje. Bekijk deze link voor alle prijzen.

Mocht jij zelf nog leuke aanbiedingen tegenkomen laat dit vooral in de comments achter.

Ga jij nog wat halen deze sale? Heb jij ook zo zin in de E3 gekte? Laat het ons weten in de comments hieronder!

 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek