Gameplay Tijd: De nieuwe PUBG Map, Savage!

PUBG Savage Map

PUBG voegde een aantal maandjes terug een nieuwe 8×8 kilometer map toe met meer bergen, een woestijn-western setting en nieuwe wapens die bij dit thema paste. Dit doen ze nu weer, met een tropisch thema, nieuwe wapens, wagens en een kleinere map.

Savage, zoals deze nieuwe PUBG map zal heten is kleiner dan de vorige twee maps, de helft kleiner zelfs! Met een omvang van 4×4 kilometer zal deze map zorgen voor snellere gameplay, meer actie en diverse shoot-outs. De nieuwe map zit momenteel in een speciale test server die gesloten is, alleen mensen met een uitnodiging kunnen spelen. Eén van deze mensen is de welbekende LevelCapGaming, en hij bracht een boel toffe footage naar het publiek.

LevelCap staat bekend om het brengen van informatieve, grappige video’s met toffe edits. Shroud daarentegen speelt voor de kills en eet meer kip dan de gemiddelde PUBG speler. Hij staat bekend als één van de beste first-person-shooter gamers aller tijden en ook hij brengt ons een toffe video!

Je kan in de video zien dat de dynamische weer effecten zorgen voor een reductie in de kleuren van de map, beide YouTubers vinden dit een minder goede toevoeging en hopen dat de saturatie hier uiteindelijk niet onder zal leiden, we zullen zien. Voor de rest ziet de map er tof uit, het thema past perfect bij de game en de scope re-works maken het mikken een stuk mooi, sneller en algeheel leuker.

Wanneer de map precies zal verschijnen in de live servers is nog maar de vraag, dit zal ook nog wel een tijdje duren gezien hij nog niet op de gewone test-server staat. Maar hey, liever dat ze de map intens testen dan half af uitbrengen, toch? Wat is jullie mening? Laat het ons weten in de reactie hier beneden!

P.S… Laten we hopen dat de volgende map een sneeuwachtig thema zal hebben!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek