Ducktales Remastered: een half uur aan gameplay

DuckTales Remastered

Ducktales is de shit. Dat was vroeger al zo, toen ik nog meer dan regelmatig in m’n broek scheet, en dat is nu nog steeds zo. Mijn broek heb ik gelukkig steeds minder vaak vol, maar Ducktales blijft toch wel een harde baas. Zowel de tekenfilmserie als de games voor de NES zijn klassiekers van weleer en zijn onlosmakelijk verbonden met een flink portie jeugdsentiment in mijn geval. En ik zal vast en zeker niet de enige zijn die warme gevoelens overhoudt aan Dagobert en co. En dan heb ik het niet over het zachte, warme gevoel dat je krijgt na een ongelukkige scheet.

In maart van dit jaar werd Ducktales Remastered aangekondigd door Capcom en het hele wereld wijde web was in rep en roer. Logisch, want (en ik kan het niet vaak genoeg zeggen) Ducktales is de shit! Tijdens de Comic-Con van dit jaar komt de Capcom Unity met een video met een flinke dosis gameplay. In 28 minuten laten zij een volledige playthrough zien van de Himalayas level. Compleet met boss battle! Enjoy!

Ducktales Remastered is vanaf 13 augustus verkrijgbaar voor de PlayStation 3, Nintendo Wii U en PC. De Xbox 360 versie is pas vanaf 11 september verkrijgbaar.

  • http://avatar.xboxlive.com/avatar/General%20Dripple/avatar-body.png General Dripple

    Een half uur?
    De oude Ducktales speel ik in 25 minuten uit!