Vier nieuwe maps bekend voor Battlefield 1

Battlefield 1

Langzamerhand wordt de Battlefield 1 pagina uitgebreid met weetjes over de game. Vlak vóór E3 konden we al de wapens bekijken die in de game te vinden waren. Dit maal kunnen we al wat meer lezen over vier maps die beschikbaar zullen zijn in de Battlefield 1 Multiplayer. 

Vier maps? Ja voorlopig. Het gaat waarschijnlijk niet bij deze vier maps blijven hoor. Battlefield 3 had namelijk negen maps in de main game. Battlefield 4 daarentegen had maar liefst tien multiplayer maps in de main game. Waarschijnlijk gaan er meer maps aan komen, maar lees hieronder alvast wat informatie over de eerste vier bekende maps voor Battlefield 1:

Amiens

“Een allesverwoestende confrontatie in een majestueuze stad. Vecht op de straten en pleinen in de Franse stad Amiens tijdens het Duitse lenteoffensief. Een strijd in bouwvallige steegjes, bij een gerechtsgebouw, rond bruggen en spoorwegen waar de Britten en Duitsers wanhopig proberen om de diepten van de stad onder controle te brengen.”

The St. Quentin Scar

“Een enorme aanval op de gehavende strijdvelden van Noord-Frankrijk. Tijdens het gevecht van de Kaiser gooit het Duitse leger alles in de strijd om door de Britse linies te breken. Bereid je voor op cataclysmische aanvallen terwijl je oprukt door de loopgraven van de St. Quentin Scar. Breek als eerste soldaat door de versterkte linies en val het ongerepte dorp Travecy aan, dat nog niet is aangetast door de oorlog…”

Monte Grappa

“Doe mee aan een van de laatste gevechten tussen de bergtoppen van koningen in de Venetiaanse Alpen. Hoog boven de wolken vormt een wanhopige strijd om de controle over bergforten een uitdaging voor zelfs de meest geharde soldaten. Gebruik de enorme fortkanonnen om de oprukkende vijand te stoppen die de berg probeert te beklimmen. Hier in deze felle strijd is het Oostenrijks-Hongaarse Rijk in het voordeel, maar de Italiaanse soldaten stoppen pas als ze hebben heroverd wat hen toebehoort.”

Empire’s Edge

“Langs de Adriatische kust vindt een felle strijd om land en leven plaats. Een ruige en versterkte kust vormt het strijdtoneel voor een rijk dat wordt belegerd. Wat ooit een mooi mediterraans dorp aan de kust was, is nu getransformeerd door een gemechaniseerde oorlog: golven en zware slagschepen beuken tegen de overblijfselen van de Grote Oorlog van Italië.”

Battlefield 1 Maps

Wat zegt deze maps jou tot nu toe? 

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek