Vier nieuwe Xbox One Backwards-compatible games

Xbox One Controllers

Microsoft is goed bezig met het aanvullen van de Xbox One Backwards Compatibility lijst. De lijst groeit weer met een aantal van vier games en je kunt hier deze  bekijken, inclusief de volledige lijst.

Deze lijst zorgt ervoor dat jij de games van jouw Xbox 360 kunt spelen op de Xbox One, vergelijkbaar met het PS2-On-PS4 alleen kun je hier de games spelen die jij al hebt en hoef je ze niet te kopen. De vier nieuwe games zijn: Final Fight: Double Impact, Faery: Legends of Avalon, Frogger 2 en Puzzlegeddon.

Faery: Legends of Avalon

Faery: Legends of Avalon

Faery: Legends of Avalon

Deze game kwam uit op 10 november in 2010 en is één van de minder gewilde RPG games. Mocht jij er nu veel plezier aan hebben gehad, of hem graag willen uitproberen, dan kun je hem nu doorspelen op jouw Xbox One. Je hebt in de game twee soorten gameplay:

  • De combat exploration
  • De non-combat exploration

In de game volg je een gevleugelde Feary, als wie je ook speelt. Je moet in het spel magische wezens verslaan of redden en mythische werelden redden van complete verwoesting. De game kreeg een gemiddeld score op sites van tussen de 4,7 en 7.

Final Fight: Double Impact

Final Fight: Double Impact

Final Fight: Double Impact

In deze 2D Side-scrolling fighting classic arcade game, die overigens geliefd is op een boel oppervlakken, kies jij tussen drie personages en deze volg je op hun reis. Elk personage heeft zijn eigen vechtstijl en attributen. Het spel kreeg een gemiddelde score op sites van tussen de 7 en de 8,5.

Frogger two Xbox

Frogger 2

Frogger 2

In Frogger 2 reis je door vijftien verschillende uitdagingen in een vorm van levels. Elk level is gevuld met nieuwe vijanden en obstakels. Er zijn vijf verschillende exotische gebieden die je kunt bezoeken in de game en hij is leuk voor alle leeftijden.

puzzlegeddon Xbox One

Puzzlegeddon

Puzzlegeddon

Het is wat het lijkt, een puzzel game. Alleen in dit spel los je niet alleen puzzels op maar er zit ook een mix van actie en strategie in. Als jij houdt van een uitdaging voor de hersenen, of je hebt de game al, speel hem dan zeker op je Xbox One!

BEKIJK HIER DE VOLLEDIGE LIJST VAN XBOX ONE BACKWARDS-COMPATIBLE GAMES!

Wat vind jij van de vier games die zijn toegevoegd aan deze groeiende lijst? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek