Vijf nieuwe expansion packs voor LEGO Dimensions

Warner Bros Interactive Entertainment komt met vijf expansion packs voor LEGO Dimensions gebaseerd op Doctor Who, LEGO Ninjago, The Simpsons en LEGO The Movie. Spelers kunnen hun gameplay ervaring verbeteren met deze packs, die komen met nieuwe levels, bouwbare characters, voertuigen en speciale gadgets met in-game abilities. De beste toevoeging aan het spel is dat elke expension character een Adventure World met open-world gameplay gebaseerd op de expension kan unlocken. 

De Doctor Who level pack komt met een mission-based level “The Dalek Extermination of Earth” met drie speelbare minifigures, 12th Doctor, TARDIS en K-9. In het level moet Doctor met zijn TARDIS door de tijd reizen om de Daleks tegen te houden van het overnemen van Londen. Spelers kunnen de opties Hacking, Technology, Fix-it en Doctor Regenerate gebruiken om de in-game puzzels op te lossen en enemies te bestrijden. De Tardis en K-9 kunnen fysiek gebouwd worden met twee keer herbouwen zodat ze andere abilities hebben.

doctor-who-in-lego-dimensions (1)

De Team pack van LEGO Ninjago komt met Kai en Cole minifigures die de golden ninja wapens, spinjitzu skills en andere special abilities kunnen gebruiken om enemies te overwinnen. Ook kunnen spelers Cole’s Builder Bomber ombouwen tot de Boulder Blaster en Cyclone Jet. Kai’s Blade Bike kan worden omgebouwd tot de Flying a Fire Bike en een Blades of Fire voertuig.

Met The Simpsons Fun pack kunnen spelers met Bart Simpsons minifigure spelen en zijn Target en Mini Access abilities gebruiken om puzzels te ontrafelen en enemies verslaan. Voor extra in-game power is er de Gravity Sprinter die verbouwd kan worden tot de Street Shredder en Sky Clobberer. De tweede minifigure is Krusty the Clown met de Growth en Hazard Cleaner abilities. Zijn Clown Bike kan worden omgebouwd tot de Cannon Bike en de Anti-Gravity Rocket Bike.

De Unikitty minifigure komt in The LEGO Movie Fun pack. Haar abilities zijn Rainbow LEGO, Master Build en Big Transform. Haar Cloud Cuckoo Car kan worden omgebouwd tot de X-Stream Soaker en de Rainbow Cannon.

Deze vijf expension packs zullen op vrijdag 6 november releasen.

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek